Pidetään yhteyttä

TV

Napapiirin sankarit -elokuvalle neljäs jatko-osa: päätähtenä Putouksesta tutut kasvot

Napapiirin sankarit -elokuvalle neljäs jatko-osa: päätähtenä Putouksesta tutut kasvot
AOP

Suosittu suomalainen elokuva Napapiirin sankarit on saanut jo kaksi jatko-osaa. Nyt vireillä on elokuvasarjan neljäs osa. Stara kertoo, että leffassa tullaan näkemään uusia kasvoja.

Juha Wuolijoen ohjaamassa leffassa nähdään Putous-ohjelmasta tuttuja kasvoja. Mukana ovat muun muassa Heikki Ranta ja Mikko Töyssy. Myös aikaisemmista Putous-jaksoista tutut Pamela Tola, Kari Ketonen ja Timo Lavikainen ovat mukana.

Tällä kertaa digiboxin sijaan leffassa metsästetään tofua. Aikaraja on tiukka ja muutamat kommellukset tuovat mutkia matkaan. Luvassa lienee siis tummalla huumorilla varustettu jatko-osa jo ennestään suosittuun leffaan.

”Olen todella innoissani, että pääsen pitkästä aikaa ohjaamaan komediaa. Mahtavaa myös päästä työskentelemään Suomen lahjakkaimpien komedianäyttelijöiden kanssa. Leffan tarinakin naurattaa minua jo nyt päivittäin, joten kuvauksistamme tulee varmasti aivan hulvattomat,” hehkuttaa Wuolijoki tiedotteessa.

Neljännen elokuvan kuvaukset aloitetaan Lapissa lokakuussa. Yellow Film & TV:n Marko Tallin ja Olli Haikkan tuottama neljäs Napapiirin sankareiden osa nähdään ensi-illassa odotetusti syksyllä 2022. Vielä joudumme siis jonkin aikaa odottelemaan, ennen kuin pääsemme näkemään uuden leffab leffateatterissa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos