Pidetään yhteyttä

TV

Gordon Ramsay julkaisi videon Suomen vierailustaan – ”En ole koskaan aikaisemmin nähnyt tällaista”

Gordon Ramsay julkaisi Suomen vierailun videon Instagram-tilillään
AOP

Huippukokki Gordon Ramsay bongattiin Suomen vierailullaan jo viime vuoden heinä-elokuun vaihteessa. Vierailun tarkoitus jäi kuitenkin mysteeriksi, vaikka hänen arveltiin tekevän ruokavideoita joillekin omista some-kanavistaan.

Nyt selvisi kuitenkin, että osa tuon vierailun videoista nähdään Gordon Ramsayn Makumatkat-ohjelman tuoreimmassa jaksossa. Myös ohjelmaa näyttävä National Geographic-kanava julkaisi jaksosta oman videon Instagram-tililleen. Ramsayn omalla Instagram-tilillä nähdään seuraava hauska pätkä uudesta jaksosta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

– Mehukkaita poropyöryköitä… Saunassa?!? Tämän täytyy olla Suomi! Katso kauden päätösjakso tänään, hän kirjoittaa hauskan videon kuvatekstissä.

Poropyörykät kääntyvät hieman hauskasti englanniksi, sillä ne voidaan myös ymmärtää tarkoittavan ”poron palleja”. Sitä varten koko saunassa käyty valmistelu ja poropyöryköiden paistaminen saa aikaan huvittavan keskustelun.

– Me kokkaamme pallit saunassa? Herran jestas! Me teemme ruokaa täällä? Mutta missä? Minne pallit menevät? ihmettelee Ramsay saunassa.

– En ole koskaan nähnyt tällaista kokkaustekniikkaa, todella uskomatonta, hän vielä lisää.

Maistettuaan herkullisia poropyöryköitä hän kehuu niiden olevan mehukkaimpia koskaan maistamiaan pyöryköitä.

Toisessa videossa Ramsay kokkaa hirven fileen sienipedillä, joka näyttää niin ikään herkulliselta. Videossa hän jakaa myös reseptin, joka antaa esimakua ohjelman uudessa jaksossa nähtävistä suomalaisista ruoista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Gordon on vieraillut Suomessa monta kertaa ja viimeksi hänet bongattiin Levillä marraskuussa, jossa villit bileet jatkuivat myöhään yöhön. Hän matkustaa aina tarkkaan vartioituna turvamiestensä kera ja mukana voi olla jopa omat vessat kuvausryhmää varten.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos