Pidetään yhteyttä

TV

Entiset X Factor tähdet juhlivat ohjelman päättymistä – ”Artistit suoraan sanottuna rikottiin”

Entiset X Factor tähdet juhlivat ohjelman päättymistä
AOP

Suositun laulukilpailu X Factorin päättymisestä uutisoitiin juuri pari päivää sitten. Ohjelman luoja ja sen yksinoikeudet omistava Simon Cowell ilmoitti, että uusia kausia ei ole suunnitelmissa ainakaan seuraavaan viiteen vuoteen. Laulukilpailusta on noussut huipulle monia laulajia ja yhtyeitä, mukaan lukien suomalainen Saara Aalto.

Nyt kuitenkin monet ohjelmassa kilpailleet tähdet ovat ilmoittaneet olevansa iloisia ohjelman päättymisestä. Viimeisin suorasanainen kommentti tuli yhtyeeltä Jedward, joka esiintyi ohjelmassa vuonna 2009. Heidän mielestään artisteja käytettiin vain ohjelman omiin tarpeisiin ja heidän suorastaan rikottiin sitä varten. Jetwardiin kuuluvat kaksoset John ja Edward. Yhtye on myös vieraillut Suomessa muutamaan otteeseen, vaikka se ei olekaan enää julkaissut uutta musiikkia moneen vuoteen.

– Lähetämme rohkeutta ja voimia kaikille artisteille, joita kusetettiin tässä ohjelmassa. Se on ohi nyt! kaksikko kommentoi.

– Syömishäiriöt ja masennus ovat eritäin yleisiä musiikkibisneksessä ja se johtuu siitä, että kukaan ei välitä artistien mielenterveydestä, vaan pelkästään rahasta! Meistä tuntuu, että montaa ihmistä on käytetty hyväkseen ohjelmassa, ihmiset kulissien takana, eri kilpailijat ovat nyt astuneet esiin ja jakaneet tarinansa, he jatkavat.

Myös vuonna 2010 kilpaillut Katie Waissel jakoi ajatuksiaan BBC-kanavan haastattelussa, jossa hän toivoi muun muassa, että ohjelma korvattaisiin toisella paremmalla versiolla.

– Toivon valoisampaa ja paremmin valvottua tulevaisuutta seuraavien sukupolvien ihmisille, jotka haluavat uran musiikkialalla, Waissel sanoo.

Voit katsoa Waisselin haastattelun kokonaisuudessaan hänen Instagram-päivityksestään. Jos upotus ei näyt, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Lad Bible

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos