Pidetään yhteyttä
Pussit iso

TV

Britannian X Factor laulukilpailu lopetetaan 17 vuoden jälkeen – ”Emme halua ohjelman muuttuvan vitsiksi”

Britannian X Factor laulukilpailu lopetetaan 17 vuoden jälkeen
AOP

Briteissä ja ympäri maailmaa valtavaa suosiota vuosi vuoden jälkeen saanut The X Factor laulukilpailu lopetetaan. Ohjelman luoja ja musiikkimoguli Simon Cowell on ilmoittanut laittavansa koko projektin hyllylle ainakin seuraavaksi viideksi vuodeksi. Lähipiiristä kerrotaan, että on erittäin epätodennäköistä, että ohjelma enää palaisi ruutuun.

ITV-televisiokanavan edustaja on myös vahvistanut tiedon siitä, että minkäänlaisia seuraavia suunnitelmia ohjelmalle ei ole olemassa. Simon Cowell keskittyy tällä hetkellä toiseen suosittuun ohjelmaansa, ison rahan pelishow Walk The Lineen.

Vaikka X Factor onkin saavuttanut maailmanlaajuisesti paljon mainetta ja kauhoo edelleen suuria summia rahaa, ei voida kieltää sitä tosiasiaa, että se on kotimaassaan Britanniassa menettänyt hohtonsa.

Loppuen lopuksi myös televisiokanava ITV ei voi tehdä päätöstä ohjelman jatkamisesta, vaan sen tekee yksinomaan Simon Cowell, joka omistaa yksinoikeudet ohjelmaan.

TV-kanavan sisäpiiriläinen kuitenkin myös lisää, että he eivät halua ohjelman muuttuvan miksikään vitsiksi ja hiljaa jäävän muiden ohjelmien jalkoihin. Sarjan viimeisin kausi nähtiin vuonna 2018.

Ohjelma on toiminut ponnahduslautana monelle nykyään suositulle artistille ja yhtyeille. Muun muassa One Direction ja Little Mix tulivat tunnetuksi sen kautta. Myös suomalainen Saara Aalto ponnisti maailmanmaineeseen juurikin X Factorin avulla.

Sarjasta on myös tehty oma versionsa Suomessa ja sitä kesti kaksi tuotantokautta. Suomenkin viimeinen X Factor nähtiin kuitenkin jo vuonna 2018, eikä tulevasta tuotantokaudesta ole tällä hetkellä tietoa.

Lähde: The Sun

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos

Copyright © 2022 Uutisankka.com