Pidetään yhteyttä

TV

Big Brotherissa kolmiodraamaa: onko Minnan ja Lassen romanssi tullut päätökseen?

Big Brotherissa kolmiodraamaa: onko Minnan ja Lassen romanssi tullut päätökseen?
Instagram / Big Brother Suomi

Big Brotherissa sattuu ja tapahtuu. Seiska kertoi hiljattain siitä, mitä viimeisimmässä jaksossa on ollut meneillään. Lassen ja Minnan orastava romanssi saattaa olla tiensä päässä, sillä viimeiseen jaksoon perustuen ilmassa saattaa haiskahtaa kolmiodraama.

Minna ja Lasse ovat jo nukkuneet monta yötä putkeen lusikassa. Lauantaina asukkaat pääsivät nauttimaan juhlista, joiden aikana Minna ja Lasse nauttivat toistensa suudelmista. Aamulla Minna paljasti, että peiton alla oli tapahtunut hieman käsipeliä.

Lauantain bileissä Minnalta kysyttiin, kumman kanssa hän mieluummin harrastaisi seksiä, Lassen vai Taavin. Kaikkien yllätykseksi vastaus oli jälkimmäinen.

Maanantaina Lasse oli pahalla tuulella. Hän tiuski Minnalle koko päivän eikä se jäänyt huomaamatta muiltakaan talon asukkailta.

“Minusta tuntuu, että tässä on mustasukkaisuutta ilmassa,” Jasmiina analysoi tapahtumia.

“Draaman aineksia ainakin voi olla,” Ville sanoi.

Maanantaina taloon tuotiin taulu, jossa oli asukkaiden kuvat ja sen tarkoituksena oli auttaa heitä pulmatehtävässä. Jasmiinalta ei jäänyt Taavin kommentti huomaamatta.

“Sittenhän Taavi tuli sanomaan, että Minna sulla on paras kuva,” Jasmiina sanoi.

Jasmiina sanoi huomanneensa Lassen kummallisen käytöksen.

“Joo, hän on tiuskinut minulle,” Minna kertoi.

“Voihan se olla, että olen aistinut väärin, mutta olen huomannut, että pojilla voi olla pientä kukkotappelua ilmassa,” Jasmiina totesi.

Mainokset