Pidetään yhteyttä

TV

BB-talon ensimmäinen häätöäänestys – Pippa ei säästellyt sanojaan häädön jälkeen

Pippa häädettiin ensimmäisenä BB-talosta
Instagram/Big Brother Suomi

Big Brother-talon ensimmäinen viikko saatiin pulkkaan ja koitti myös ensimmäisen häätöäänestyksen aika. Talosta joutui tällä kertaa poistumaan Pippa, joka tuli tunnetuksi kahdeksan lapsen äitinä ja entisenä lestadiolaisena. Häätöäänestyksessä olivat Pipan lisäksi Anssi, Aki ja Pekka. Tällä kaudella asukkaiden häätö tapahtuu sille tarkoitetun häätöhuoneen kautta.

Katso alla olevalta videolta Pipan mietteitä häädön jälkeen. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pippa kertoo aluksi olevansa hieman hämmentynyt häädöstä ja siitä, kuinka viikko oli kulunut niin nopeasti. Toisaalta hän kuitenkin pohtii myös sitä, olisiko jaksanut olla talossa juuri kyseisen jengin kanssa, joka ei hänen mielestään ollutkaan kovin aikuismaista porukkaa. Hän kuitenkin myöntää, että olisi vielä voinut olla talossa toisenkin viikon.

Pippa oli myös hieman pettynyt itse taloon ja siihen, miltä siellä näytti. Mutta hän nautti todella paljon erilaisista tehtävistä ja niiden suorittamisesta.

– Ei tila, vaan se, miten se oli loppuen lopuksi laitettu. Vähän sellaista päälle liimattua. En olisi tuollaista rakentanut itse, hän kertoo haastattelussa.

Kommenttikentässä mielipiteet jakautuvat, mutta melko moni näyttää olevan sitä mieltä, että häätö osui oikean henkilön kohdalle. Pipan haastattelusta saa sellaisen vaikutelman, että hän ei kuitenkaan ihan täysin tyytyväinen ollut talon elämään ja ihmisiin.

Mainokset