Pidetään yhteyttä

Reseptit

Söpöt sateenkaari kuppikakut juhliin ja arkeen

Söpöt sateenkaari kuppikakut juhliin ja arkeen
Pixabay

Ihanat sateenkaari kuppikakut ovat täydellinen tapa tuoda väriä ja iloa mihin tahansa tilaisuuteen. Nämä riemukkaat leivonnaiset ovat paitsi silmiä hiveleviä, myös uskomattoman herkullisia. Alla katsomme, miten voit valmistaa näitä itse.

Ainekset:

110g voita, pehmennettynä
0,5 tl vaniljauutetta
110g hienoa sokeria
2 suurta kananmunaa
110g itse kohoavaa jauhoa
Punainen, sininen ja keltainen geelimäinen elintarvikeväri
Nonparelleja (valinnainen)
Voi-sokerikuorrute
150g voita, pehmennettynä
300g tomusokeria
3 rkl maitoa

Valmistusohjeet

Vaihe 1

Esilämmitä uuni 180C asteeseen ja täytä muffinssipannu 10 kuppikakun muotilla.

Vaihe 2

Vatkaa voi, vanilja ja sokeri sähkövatkaimella vaaleaksi ja ilmavaksi. Lisää munat vähitellen, raaputa kulhon reunoja jokaisen lisäyksen jälkeen.

Vaihe 3

Sekoita jauhot ja ripaus suolaa, kunnes seos on juuri ja juuri sekoittunut. Jaa taikina viiteen kulhoon ja värjää kukin eri sävyyn elintarvikevärin avulla. Valitsimme punaisen, keltaisen, vihreän, sinisen ja violetin.

Vaihe 4

Aloita sateenkaaren päästä, jaa tasaisesti 1 tl seosta jokaiseen muffinssivuokaan joko pursotinpussin tai lusikan avulla. Lisää päälle 1 tl seuraavaa väriä ja levitä – varo sekoittamasta värejä yhteen tuodessasi seosta reunalle asti. Toista, kunnes kaikki värit on käytetty ja päällä on tasainen kerros punaista.

Vaihe 5

Paista 15 minuuttia, kunnes tikku, joka työnnetään jokaisen kakun keskelle, tulee ulos puhtaana. Anna jäähtyä täysin ritilällä.

Vaihe 6

Tee voikreemi vatkaamalla voi erittäin pehmeäksi. Lisää tomusokeri, vaniljauute ja ripaus suolaa ja vatkaa kunnes seos on sileä (aloita hitaasti välttääksesi tomusokeripilven). Vatkaa maito sekaan, kunnes sekoittunut.

Vaihe 7

Pursota voikreemi kuppikakkujen päälle käyttäen pyöreää suutinta tai levitä palettiveitsellä. Koristele nonparelleilla, jos haluat.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos