Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Yrittäjä Lauri Salovaara on tikissä kunnossa: paljasti salaisuuden upeisiin tuloksiin!

Yrittäjä Lauri Salovaara on tikissä kunnossa: paljasti salaisuuden upeisiin tuloksiin!
Instagram / Lauri Salovaara

Yrittäjä ja Selviytyjät Suomi -sarjasta tuttu Lauri Salovaara on treenannut itsensä timmiin kuntoon. Hän esitteli hiljattain Instagramissa muutosta, jonka hän koki vain neljässä kuukaudessa. Hän painottaa kuvatekstissä, että yksi tärkeimmistä asioista on yksinkertaisesti vain aloittaa jostain.

Hän aloitti salitreenin personal trainerin opastuksella helmikuussa 2022. Salina on Oulun Edenissä sijaitseva Kuntosali FIT. PT teki hänelle sekä treeni- että ruokaohjelman. Treenit alkoivat kuuleman mukaan hyvin, mutta ruokailu meni päin prinkkalaa.

”Voin sanoa suoraan, että sali meni hyvin. Ruokailu päin vaikka mitä. Treenijaksoon osui koronan lisäksi häkellyttävän kiireisiä viikkoja, jolloin en yksinkertaisesti ehtinyt syödä. Tätä en tiennyt, että pitää syödä laihtuakseen. Säännöllisesti nimittäin,” hän sanoo.

Lauri kuitenkin jatkoi sinnikkäästi treeniä.

”Salitreenit oli 4-5krt viikossa. Talvipakkasilla kuljin mestoille autolla, sitten pyörällä ja lopulta juosten. Tässä onkin tärkein opetus. Tee mitä teet mutta aloita jotenkin. Ei sun tarvi saada kaikkea kuntoon kerralla, vaan vähitellen riittää,” hän kertoo.

”Lopputuloksena ukko on muuttanut hieman muotoaan ja energiatasot on tosi hyvässä nousussa myös. Ja mikä parasta, sali on nykyään uusi normaali päivärutiineissa, eli vaikka valmennus päättyikin tänään, treenit jatkuu,” hän sanoo ylpeänä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos