Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Vappu Pimiä huvittui tarjoilijan esittämästä kysymyksestä laskun yhteydessä: ”Juna taisi meidän kohdalla lähteä asemalta”

Vappu Pimiä huvittui tarjoilijan esittämästä kysymyksestä laskun yhteydessä: "Juna taisi meidän kohdalla lähteä asemalta"
Instagram / @vappendaali

Juontaja Vappu Pimiä lähti rakkaansa kanssa Tampereelle syömään. Hän päivitti Instagramiin hyväntuulisen kuvasarjan syömingeiltään ja kertoo, että oli mukavaa syödä muutakin kuin jouluruokaa.

”Tultiin Tampereelle lunastamaan tyttöjen joululahjaksi saamat lahjakortit @tampereenpienilelukauppa ja syömään jotain muuta kun jouluruokaa kolmen päivän jouluruokaputken jälkeen,” hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Ruokailun jälkeen Vappua kuitenkin huvitti kysymys, jonka tarjoilija esitti heille.

”Kun pyysin laskua, tarjoilija kysyi: ”laitetaanko samasta vai erikseen?” Huvittuneina Teemun kanssa todettiin tarjoilijalle, että se erillisten laskujen juna taisi meidän kohdalla lähteä asemalta jo muutamia vuosia sitten…,” hän nauraa.

Seuraajat ovat kommentoineet ahkerasti.

”Olette niin rakastuneita niin luuli tuoreeksi pariksi,” eräs sanoo.

”Me Tamperelaiset ollaan vähän erilaisia,” seuraava vitsailee.

”Siis musta tuntuu, että joka paikassa (myös Helsingin ns. kivemmissä paikoissa) kysytään, vaikka perheenä selvästi ollaan syömässä – jos nainen pyytää laskun!” eräs miettii.

”Joku puusilmä ollut tällä kertaa teillä ammattitarjoilijan tilalla,” neljäs sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos