Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuija Pehkosella edessä vaikea joulu: ”Itku ja ikävä”

Tuija Pehkosella edessä vaikea joulu: "Itku ja ikävä"
Instagram / @tuijapehkonen

Radiojuontaja Tuija Pehkonen odottaa joulua, mutta tänä vuonna juhlapäiviä varjostaa ikävä ja nostalgiset muistot.

Tuija julkaisi Instagramissa vanhan valokuvan ja kertoo, että tänä vuonna joulun viettämiseen liittyy ristiriitaisia tunteita.

”Minä rakastan joulua. Rakastan sitä odotusta, valmisteluita, lahjojen ostamista ja antamista. Rakastan vanhojen joululehtien selaamista keskellä kesää ja päivien laskemista aattoon. Rakastan joululauluja, kynttilän tuoksua ja suklaarasioita. Rakastan lanttulaatikkoa, rosollia ja Aurajuustoa. Rakastan joulua kaikissa sen muodoissa ja odotan sitä juhannuksesta saakka,” Tuija kertoo.

Tänä vuonna joulua kuitenkin vietetään ilman Tuijan isää.

”Tämä joulu on kuitenkin ensimmäinen, joka tuntuu myös vaikealta. Samaan aikaan, kun saan kiitollisena viettää ensimmäistä kertaa joulua nelihenkisen perheemme kanssa, tämä on myös eka joulu ilman iskää. Kaikki ne lapsuuden joulut vilisee yhtäkkiä kuvina, nyt ihan toisensävyisinä kuin aiemmin. Itku ja ikävä kurkkii vähän jokaisen kulman takana. Niin paljon muistoja ja samaan aikaan pelottaa, että unohdan,” hän jatkaa.

”Tämä joulu tulee olemaan ihan erilainen kuin aiemmat. Tämä on ensimmäinen joulu, kun isompi pikkumies laskee päiviä pukin tuloon ja on täynnä odottamisen riemua. Kun hän jännittää niin, että välillä hermostuu omasta malttamattomuudestaan. Eka joulu, kun jokainen suklaajoulukalenterin luukku on täytynyt avata heti ensimmäisenä aamulla. Ihan samaan tapaan kuin itsekin avasin aina lapsena,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos