Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuija Pehkonen karisti Suomen pölyt jaloissaan: perhe asettui ulkomaille – ensimmäiset kuvat!

Tuija Pehkonen karisti Suomen pölyt jaloissaan: perhe asettui ulkomaille - ensimmäiset kuvat!
Instagram / Tuija Pehkonen

Juontaja Tuija Pehkonen kertoi hiljattain, että hän on perheineen suunnitellut Suomen pölyjen karistamista jaloistaan ainakin toviksi.

Nyt perhe on toteuttanut suunnitelmat ja suunnannut Kreikkaan, jossa on tarkoitus viettää kokonainen kuukausi.

”Puolisen vuotta sitten päätettiin, että otetaan alkusyksystä pieni irtiotto kaikkeen. Nyt on se hetki,” Tuija kirjoittaa Instagramissa.

”Tunnustellaan täällä uutta ”kotia”, jossa ois tarkotus viettää seuraava kuukausi. Fyysisesti ollaan jo perillä, mutta mieli vielä matkalla. Eiköhän sekin pikkuhiljaa laskeudu tunnelmaan ja rauhotu kierroksiltaan.”

”Tätä on odotettu kuin kuuta, eniten ehkä siks, että me lähdetään perheenä kuukaudeks pakoon kaikkea: hälinää, arkea, kaupunkia, vähän omia ajatuksiakin,” hän kirjoittaa Instagramissa.

Instagramin mukaan Tuija ja hänen perheensä ovat jo alkaneet löytää rutiineja: he löysivät muun muassa erinomaisen ravintolan.

”Löydettiin taivaallinen ravintola. Ruoka on hyvin keskinkertaista, mut pihalla tämmönen leikkipaikka lapsille! Toinen aina vahtivuorossa ja toinen voi ottaa rennosti pöydässä. Koko odotteluaika ilman kitinää tai ohjelmatoimistoa. Prioriteetit vähän muuttuneet sitten viime reissun,” Tuija ilmoittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos