Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tubettaja Sini Laitinen esitteli ennen ja jälkeen-kuvat! Oho, mikä muutos!

Tubettaja Sini Laitinen esitteli ennen ja jälkeen-kuvat! Oho, mikä muutos!
Instagram / @nastynapalm

Tubettaja ja juontaja Sini Laitinen julkaisi Instagramissa motivoivan kuvaparin, jossa hän esittelee kroppaansa ennen painonpudotusta ja sen jälkeen.

Hän kertoo, että tulokset ovat aikaansaannosta salikäynneistä ja hyvästä ruoasta.

”Siitä on tasan vuosi kun aloin grindaamaan salilla sekä keittiössä sillä ajatuksella että vanhoihin housuihin olis kiva mahtua. Ja nyt mahtuu! Vatsasta on lähtenyt pandemia/parisuhdesenttejä 13, vyötäröltä 10 ja lantiolta 9 ja olo on erittäin jees!” hän kirjoittaa kuvatekstissä.

”Mun elämä ennen tätä oli pitkälti ryypiskelyä ja noutoruokaa mitkä on molemmat kivoja juttuja, mut ei silloin kun niitä tekee niin paljon et kyseessä on enemmän tapa kuin nautinto. Ja nautinnosta puheenollen, ne ei valitettavasti valehtele ne tyypit jotka sanoo et urheilusta tulee hyvä mieli,” hän lisää.

Nenäleikkauksen takia hän ei kuitenkaan käynyt salilla putkeen.

”Ihan yhtä putkeen en oo tätä koko aikaa hakannut koska olin nenäleikkauksen jälkeen 4kk nostelematta rautaa tai tekemättä yhtään mitään, enkä muutenkaan oo mitenkään superkurinalaisesti elänyt. Sen tosin sanon et tuskin olisin jaksanut tätäkään tahtia jos tekisin Oikeita Töitä enkä vois priorisoida salilla käymistä monien asioiden yli, ei sillä etteikö se olis mahdollista jos joku nyt tästä inspiroitui!” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos