Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Elina Gustafsson paljasti: tästä Ansku veti aamulla kilarit

Elina Gustafsson paljasti: tästä Ansku veti aamulla kilarit
Instagram / @ellugee

Entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson julkaisee somessa mielellään kuulumisia upeilta seikkailuilta, joita hän ja hänen rakkaansa Ansku Bergström kokevat keskenään.

Jokin aika sitten kaksikko seikkaili muun muassa Afrikassa, mutta nyt he ovat suunnanneet vain kulman taakse Norjaan laskettelemaan.

Ellu kertoi Instagramissa olevansa ylpeä siitä, ettei ole vielä suunnitellut pakoa parisuhteesta.

”Kelailin tänään mäessä ku lasketeltiin et täällä me vaan vieläkin yhessä seikkaillaan ja mennään melkeen kahen ja puolen vuoden jälkeen. Mun seurustelu ennätys alkaa paukkua ja mulla ei oo jalka oven välissä, enkä oo suunnitellu pakoa! Oon siitä aika ylpeä! Terapiatunnit on tainnu potkia sisään,” Ellu sanoo.

Elina ja Ansku paljastivat taannoin käyttävänsä samaa hammasharjaa. Hammasharja olikin aamulla ollut syy Anskun kilareihin, joista Ellu sai osansa.

”Ylpein oon myös mun tulevasta vaimosta, vaik hän mul hirveet kilarit aamulla yhtäkkiä vetikin, kun olin kuulemma taaaas jättänyt hammasharjan pöydälle väärinpäin, mistä hän näkee aivan punasta,” hän paljastaa.

”Hetken päästä sitä naurettiin et pikkuketulla meni pata jumiin ja sit lähettiin pilke silmäkulmassa päivän touhuihin,” Ellu jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos