Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

TIS-Julian vauva on täällä! Julia päätyi sairaalaan yllättäen kovien kipujen takia, vauva 3 kuukautta etuajassa

TIS-Julian vauva on täällä! Julia päätyi sairaalaan yllättäen kovien kipujen takia, vauva 3 kuukautta etuajassa
Instagram / Julia Tervo

Viime viikolla TIS-Julia, eli Julia Tervo, kertoi joutuneensa sairaalaan kovien kipujen takia. Nyt Julia ja Esa-rakas ovat saaneet esikoispoikansa.

Julian vauvan laskettu aika oli 5.12. eli poikavauva syntyi melkein kolme kuukautta etuajassa. Lapsi on pikkukeskonen ja tarvitsee tässä vaiheessa paljon hoitoa ja tukea.

Eilen torstaina Julia paljasti Instagramin videotarinoissaan, että hänelle suoritetaan tänään perjantaina sektio ja vauva syntyisi maailmaan.

”Huomenna aamulla on sektio ja meistä tulee kolmihenkinen perhe. Jännittää ja pelottaa, muta samalla oon tosi huojentunut, sillä vielä ei ole kropassani mitään radikaalia ja lopullista pahaa tapahtunut! Esa tulee yöksi tänne osastolle kanssani nyt, niin minun ei tarvitse olla yksin,” Julia kirjoitti videotarinaansa.

Julia päivitti Instagramia vielä juuri ennen sektiota.

”Täällä halaillaan tyynyä, lämpöpussi munuaisella ja odotellaan, että kahdeksan jälkeen päästään saliin! Nyt yritetään olla ilman nopeavaikutteisia vahvoja kipulääkkeitä pienen hyvinvoinnin kannalta ja se toki näkyy omassa olossa,” Julia sanoi.

Loppu hyvin, kaikki hyvin: vauva on nyt syntynyt maailmaan ja Julia sanoi pitävänsä hieman taukoa somesta keskittyessään parantumiseen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos