Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Anna Erikssonin W-leffan kulisseissa kuohuu: Eriksson hyökkäsi sekä avustajaa että kriitikoita vastaan

Seiska: Anna Erikssonin W-leffan kulisseissa kuohuu: Eriksson hyökkäsi sekä avustajaa että kriitikoita vastaan
Instagram / Anna Eriksson Auteur

Laulajanakin tunnetun Anna Erikssonin leffa W tuli hiljattain ensi-iltaan ja sai ensimmäisenä viikonloppunaan vain 167 katsojaa. Leffan kulisseissa on kuohunut, kun elokuvan avustaja laukoi hurjia väitteitä Erikssonin toiminnasta, jonka jälkeen Eriksson kimpaantui sekä avustajalle että leffan arvosteille kriitikoille.

Asiasta uutisoi muun muassa Seiska ja Ilta-Sanomat.

Eräs elokuvan avustaja oli leffan julkaissut somessa (nyt jo poistetun) päivityksen, jossa hän kertoo Erikssonin muun muassa saaneen ”raivokohtauksen,” kun avustaja oli kyseenalaistanut erään brutaalin kohtauksen tarpeellisuutta.

Eriksson oli myös lainannut avustajalta akryylitaideteoksen leffaa varten, mutta ei ollut vakuuttanut sitä, koska ”siihen ei ollut varaa.” Teosta oli sitten säilytetty avustajan mukaan 20 asteen pakkasessa ulkona.

Eriksson itse vastasi syytökseen (nyt jo poistetussa) päivityksessä sanomalla, että avustaja oli itse tullut joka päivä päihtyneenä töihin ja kohdellyt häntä epäkunnioittavasti.

Eikä siinä kaikki, nimittäin elokuvakriitikoiden arvostelut olivat menneet Annan ihon alle.

”Ilmeisesti juuri imagoni näyttää kiusaavan sekä Kalle Kinnusta, että Tero Karstastenpäätä niin paljon, että ärsytys ylittää heidän ammattitaitonsa rajat ja kykynsä kirjoittaa edes asiantuntemuksensa tasolla. Näin siis todella huono kritiikki tulee kommunikoineeksi enemmän kriitikosta kuin hänen aiheestaan. Liekö tässä paikallaan persoonallisen motiivinkin tarkastelu Jean-Paul Sartren sanoin: ”Pitää paikkansa että suuri osa kriitikoista on alkujaan ihmisiä, joita ei ole liiemmin onnistanut”,” Anna kirjoittaa Facebookissa.

Kinnunen vastasi päivitykseen itse.

”Yleensä jättäisin tällaisen omaan arvoonsa, mutta kun käydään sekä ammattitaitoni että henkilöni kimppuun ja tehdään laskelmoidusta hyökkäyksestä oman brändin mainontaa, täytyy sanoa jotain,” Kinnunen aloittaa Facebook-päivityksensä.

–”Anna Eriksson on julkaissut somepäivityksen, jossa hän nimellä mainiten syyttää allekirjoittanutta muun muassa misogyniasta eli naisvihasta. Olen ainoa nimeltä mainittu henkilö ao. päivityksessä (jolle on ostettu rahalla lisänäkyvyyttä, eli siitä on tehty Anna Eriksson Auteurin digimarkkinointia),” Kinnunen jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos