Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Even ennen ja jälkeen-kuvat: paljasti kamppailleensa painon kanssa

TIS-Even ennen ja jälkeen-kuvat: paljasti kamppailleensa painon kanssa
Instagram / @roosaeveliinaa

Hyvinvointivalmentaja ja Temptation Island Suomi-ohjelmasta tuttu Eveliina Uosukainen ja hänen rakkaansa Bile-Dani asuvat nykyään Espanjassa.

Eveliina julkaisi joulukuussa kuvasarjan, jossa nähdään hänen uusia kuviaan sekä kuvia nuoremmilta vuosilta. Samalla hän paljasti, että hän on kamppaillut painon kanssa nuoresta iästä saakka.

”Eipä ois vikojen kuvien pikaruokaa ja biletystä rakastava tyttö voinut sillon kuvitella, että vielä joku päivä hän onnistuu kauan kaipaamassaan ja monesti yrittämässään painonpudotuksessa. Sillon en ois voinut kuvitellakaan, että vielä joku päivä saan videon mukaiset kiksit hamppariaterian sijaan salaatista, ja että liikunta voi olla myös väkinäisen sijaan hauskaa,” hän kirjoittaa kuvasarjan yhteydessä.

Hän sanoo kokeilleensa kaikki dieetit pussidieeteistä superdieetteihin ja karppaukseen. Dieetit eivät kuitenkaan auttaneet, vaan ne vain vääristivät hänen suhdettaan ruokaan ja lisäsivät ahmintaa.

”Oon hakenut nopeeta tyydytystä ja nautintoa ihan vääristä asioista. Ja oon yrittänyt pudottaa painoa ihan vääristä syistä ja väärällä tavalla,” hän lisää.

Eve löysi kuitenkin ratkaisun painon pudottamiseen.

”Mun elämäntapamuutos onnistu vasta sen jälkeen, kun muutin mun mindsettia. Jokainen tietää mitä tulisi tehdä, mutta kuinka saada itsensä toimimaan siten onkin toinen asia. Ja yks isoin virhe minkä aikaan tein, oli se, että yritin pudottaa painoa keinolla millä hyvänsä, hyvin mustavalkoisilla kaikki tai ei mitään -menetelmillä, jotka pääty vaan pahentamaan tilannetta,” hän sanoo.

”Kun ymmärsin, että muutoksessa ei ole kyse edes niistä tuloksista, vaan niistä pysyvistä elintavoista, kaikki muuttui. Mutta en mä niitä pysyviä elintapoja rakentanut kieltämällä itseltäni kaikkea, vaan joustavuudella ja sallivuudella – sitä tasapainoa harjottelemalla ja aikaa uusien tapojen oppimiselle antamalla. Terveellistä ruokasuhdetta rakentamalla ja pieniä päivittäisiä valintoja muuttamalla,” hän päättää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos