Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Kihlström sai vuonna 2023 pysäyttävän puhelun: ”Sinulla on syöpä”

Marja Kihlström sai vuonna 2023 pysäyttävän puhelun: "Sinulla on syöpä"
Instagram / @puhumuru

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström paljasti, että vuosi 2023 oli hänelle arvattua rankempi.

Hän julkaisi Instagramissa kaksi kuvaa, joiden yhteydessä hän kertoi pysäyttävästä uutisesta.

”Vuosi 2023 yllätti. Se oli rankempi kuin osasin odottaa. Se alleviivasi, miten arvokas elämä on. Minä kun luulin olevani kuolematon ja sitten katsoin silmiin omaa kuoleman pelkoani. Yhtenä kauniina kevät päivänä lääkäri sanoi puhelimessa: Sinulla on syöpä. Poistetusta luomesta löytyi melanooma,” Marja kertoo somessa.

”Veitsi leikkasi kaksi ajan jaksoa. Mikään ei ollut kuin ennen vaikka kaikki näytti samalta. Sisuskaluni kääntyivät ympäri ja mieli joutui koetukselle. Tunsin olevani hetkittäin todella yksin. Käännyin vain läheisimpien ihmisteni puoleen, se oli valtava apu. Samoin terapeuttini. Tajusin, ettei minulla ollut voimia eikä halua puhua julkisesti syövästäni. Silloin. Tarvitsin itselleni aikaa, aikaa käsitellä kokemustani,” hän paljastaa.

Onneksi melanooma saatiin hoidettua ja Marjalla on tässä kuussa jo ensimmäinen kontrolli.

”Melanooma saatiin onneksi hoidettua. Olen saanut hyvää hoitoa ja melanooma löytyi varhaisessa vaiheessa. Eka kontrolli on jo tammikuussa.”

Hän kertoo, että vuoteen 2023 mahtui paljon.

”Mikä jäi syvimmin mieleeni oli kuitenkin rakkaus. Rakkaimmat. Se oli tärkeintä, arvokkainta ja kauneinta, mitä löysin elämästäni. Ja vaikka syöpä on perseestä kaikilla mittareilla, se työnsi minua ihmisenä vieläkin lisää kohti rehellisyyttä. Koska se miten näen elämäni, miten koen sen, mitä teen elämälläni on ennen kaikkea minusta itsestäni kiinni,” hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos