Pidetään yhteyttä

Julkkikset

TIS-Disa kertoo ymmärtävänsä syyt ulkonäön muokkaamiseen: ”Taukoamaton arvosteleminen”

TIS-Disa kertoo ymmärtävänsä syyt ulkonäön muokkaamiseen: "Taukoamaton arvosteleminen"
Instagram / @disasood

Temptation Island Suomi-ohjelmasta tuttu Disa mietti Instagramissa ulkonäön muokkaamista ja toisten arvostelua. Hän sanoi ymmärtävänsä, miksi monet julkkikset muokkaavat ulkonäköään.

”En yhtään ihmettele että julkisuuden henkilöt muokkaa ulkonäköään. Uskon että aika monella heillä on myös ns. paksu nahka ettei jokainen paska kommentti mee ihon alle, silti taukoamaton arvostelu ja haukkuminen heikkoina hetkinä tuntuu,” Disa sanoo.

”Ei kukaan ole mikään robotti täällä ja vaikka olisit kuinka itsevarma ja tyytyväinen ulkonäköösi ja itseesi niin jokaisella meistä on ne epävarmat hetket. Ihan pimeetä havahtua siihen että mietin tässä pitääkö munkin nyt tehdä jotain itselleni että jonku toisen ois helpompi olla.”

Hän antaa kuitenkin heti jämäkän vastauksen.

”Vastaus siihen, EI TODELLAKAAN PIDÄ! Mutta se että mun energiaa kuluu edes sekuntia tollasen miettimiseen on väärin.”

Disa kertoi keskustelleensa poikansa kanssa myös ihmisten arvostelemisesta.

”Hänellä oli paha mieli siitä miten rumasti ihmiset puhuu toisilleen ja otti esimerkkiksi sen miten paljon lihavia ihmisiä haukutaan.”

”Välillä turhauttaa ihan helvetisti yrittää kasvattaa lapsista muita ihmisiä kunnioittavia ja erilaisuutta hyväksyviä kun aikuisten esimerkki on tämä. Tekis mieli pakata matkalaukut ja lähtee jonnekin kauas, pois täältä vihamielisestä ja myrkyllisestä Suomen ilmapiiristä,” hän miettii.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos