Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Marja Hintikan radikaali uudenvuodenlupaus: nyt mennään vastavirtaan

Marja Hintikan radikaali uudenvuodenlupaus: nyt mennään vastavirtaan
Instagram / @marjahintikka

Mediapersoona Marja Hintikka mietti hiljattain sosiaalisessa mediassa, kuinka etenkin vuoden alussa joka paikassa kehotetaan olemaan parempi versio itsestään ja saavuttamaan uusia tasoja.

”Vuoden alkukuukaudet täyttyvät kaikkialle tunkevista kehotuksista kehittää itseään, laatia tavoitteita, olla upeampi versio (joka päivä!) ja saavuttaa nexti leveli. Koko ajan pitäisi olla parempi, osata enemmän ja löytää ”uutta potentiaalia” itsestään,” Marja aloittaa julkaisunsa.

”Se on jopa vähän kuumottavaa, kuinka paljon meidän tänä päivänä pitäisi suorittaa oman itsen kehitystyötä. Tietoinen (ja loputon!) itsensä kehittäminen on paitsi iso ilmiö, myös iso bisnes,” hän miettii.

Hän esittää seuraajille mielenkiintoisen kysymyksen.

”Mutta mitäs jos ei tarttiskaan? Meniskin ihan pokkana vanhoilla höyryillä? Tai perustais vastaliikkeen: ”En yritä kehittyä ihmisenä tänä vuonna ollenkaan.” Eikö olis helpottava ajatus?”

Hän sanoo, että elämä itsessään riittää opettamaan.

Seuraavaksi hän paljastaa, ettei aio itse tänä vuonna yrittää olla parempi versio itsestään. Tähän junaan monet olisivat kriisin ja stressin keskellä valmiita ostamaan lipun.

”PS. Aion olla loppuvuoden radikaalisti ihan vaan sellainen semi-OK versio itsestäni. Se riittää.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos