Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tiktok-tähden vaarallinen ruokavalio puhuttaa: älä teen näin kotona

Tiktok-tähden vaarallinen ruokavalio puhuttaa: älä teen näin kotona
Instagram / @paulylong

Indonesian Balilla asuva Tiktok-tähti Pauly Long on kerännyt huomiota Tiktokissa ja Instagramissa esittelemällä vaarallista ja ällöttävääkin dieettiään. Hän nimittäin syö ainoastaan raakaa lihaa ja eläinten sisäelimiä.

”Ruokavaliooni kuuluu raakoja eläinten kiveksiä, sydämiä ja kieliä. Ihmisillä on vahvoja mielipiteitä, mutta se on oikeasti melko terveellistä,” hän kertoo.

”Vuoden alusta asti olen syönyt raakoja elimiä. Muutama kuukausi sitten aloin syödä raakaa nautaa. Se on todella terveellistä ja hyväksi ruoansulatukselle,” hän väittää.

”Jos olisit kertonut minulle vuosi sitten, että tulen syömään raakaa lihaa joka ikinen päivä kaksi kuukautta putkeen ja kasvattaisin sillä tavoin lihasta, olisin ajatellut sinun olevan psykopaatti. Mutta tässä sitä ollaan.”

Raa’an lihan syömisellä on oma vaaransa, nimittäin monet bakteerit, kuten salmonella, elävät raa’assa lihassa. Raaka liha voi aiheuttaa sairastumisia ja ruokamyrkytyksen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

@paulylong Too easy👌 #rawtesticle #bulltesticles #rawmeat #rawmeatdiet #raworgans #fyp #foryou #foryoupage #organs #trending #carnivore #carnivoreish #carnivorediet #sensitivecontent🔔 #warning⚠️ #gross ♬ original sound – Pauly Long

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos