Pidetään yhteyttä

Julkkikset

The Harlins-sarjan eka osa ulkona tänään! Harlineilta jättipaljastus

The Harlins-sarjan eka osa ulkona tänään! Harlineilta jättipaljastus
Instagram / Johanna Harlin

Kamerat ovat seuranneet Johanna ja Renny Harlinia vuoden päivät, kuvaten sekä ilot että surut. Nyt on se päivä, kun The Harlins-sarjan ensimmäinen jakso tulee ulos. Harlinit ovat innoissaan upeasti toteutetusta ohjelmasta.

Mutta Harlinit ovat innoissaan myös toisesta asiasta, nimittäin Cannesin elokuvafestareiden jälkeen pariskunta lentää Los Angelesiin, pakkaa tavarat ja suuntaa Miamiin, jossao omaa elämää ja tulevaisuutta on tarkoitus alkaa rakentaa. Toistaiseksi pariskunta asuu vielä Kreikassa.

”Sen jälkeen suuntaamme Cannesin elokuvajuhliin markkinoimaan The Bricklayeria ja sieltä lähdemme Amerikkaan. Menemme ensin Los Angelesiin, missä Rennyllä on ihan mielettömät varastot täynnä tavaraa. Käymme ne läpi ja otamme Miamiin. Sen jälkeen alamme rakentaa Miamissa kotia. On tosi ihana lähteä sinne, rauhoittua ja valmistautua tulevaan,” Johanna kertoo MTV3:lle.

Johannan laskettu aika on heinäkuussa ja pienokainen on tarkoitus synnyttää Miamissa. Sen jälkeen vauvakin lähtee tien päälle, kun Harlinit lähtevät syksyllä The Carrier-leffan kuvauksiin.

”Johanna ja meidän pienokaisemme ovat kuvauksissa mukana. Vauva saa tottua heti alusta meidän matkailevaan elämään.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos