Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Maisa Torppa löysi botoxista apua kummalliseen vaivaan: ”Olo on aivan ihana”

Maisa Torppa löysi botoxista apua kummalliseen vaivaan: "Olo on aivan ihana"
Youtube / MTV3

Maisa Torppa kertoi hiljattain yksityisellä Instagram-tilillään, että hän kävi plastiikkakirurgin vastaanotolla botox-hoidoissa. Hän oli nimittäin kuullut, että botoxilla voi päästä eroon yöllisestä hampaiden narskuttelusta.

”Oon aikaisemmin puhunut täällä siitä, että kärsin järkyttävistä purentalihasjumeista. Päänsärky on ollut öisen narskuttelun takia aivan järkyttävää ja mitkään särkylääkkeet ei siihen auttanut. Kokeilin kaikkia poppaskonsteja. Esimerkiksi teetätin purentakiskot, kävin purentalihashieronnassa, venyttelin purentalihaksia ja hieroin purentalihaksia niille suunnitelluilla laitteilla kotona. En varmasti edes muista kaikkia kikkoja joita kokeilin!” Maisa kertoo.

”Olin jo ihan epätoivoinen, koska päänsärky rassasi jokaista päivää. Sitten mä löysin avun, joka vei kaikki kivut pois!! Päänsärkylääkkeitä ei olla tämän jälkeen tarvittu kertaakaan ja olo on aivan ihana, kun kipu on poissa!!” Maisa sanoo.

Maisa on aikaisemminkin käynyt esimerkiksi kulmien kestopigmentoinnissa, mutta botoxin ottaminen jännitti.

”Kuulin bruksismin (eli hampaiden narskuttelun) hoidosta botoxilla. Mua jännitti ajatus botoxista tosi paljon. Plastiikkakirurgi kertoi tästä hoitomuodosta ja päätin kokeilla, koska kaikki muut konstit tuntui olevan käytetty. Voi kun olisin tiennyt tästä hoitomuodosta heti kipujen alettua, niin ei olisi tarvinnut kestä särkyä päivääkään! Kaikki kivut katosi ja puolisokin kiittää, kun en enää narskuttele öisin,” Maisa sanoi videotarinassaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos