Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tältä näyttää onnellinen Pippa Laukka: märät kuvat somessa!

Tältä näyttää onnellinen Pippa Laukka: märät kuvat somessa!
Instagram / @pippalaukka

Julkkislääkäri Pippa Laukka päätti taannoin ottaa itselleen enemmän omaa aikaa ja jättää työhommia vähemmälle.

Nykyään rentoutuneempi Olet mitä syöt-ohjelman julkkislääkäri harrastaa paljon liikuntaa ja on viime aikoina hurahtanut kylmävesiuimiseen.

Hiljattain Pippa julkaisi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän poseeraa märissä tunnelmissa järvimaisemissa. Hän on juuri nauttinut pulahduksesta järveen ja Pipasta suorastaan paistaa onnellisuus.

”Onnellinen! Tulin vain kertomaan, että kaikki on täällä hyvin. Oon nauttinut ihan tavallisista perusasioista, koska tiedän että se toimii mun elämäntavalle just parhaiten,” Pippa intoilee.

”En jaksa stressata just mistään, heittelen universumille haaveita ja luotan et elämä kantaa parhain päin. Niin asiat menee yleensä menee parhain päin kun ei yritä liikaa päättää ja säätää juttuja oman mielensä mukaan,” Pippa kirjoittaa.

Pippa kertoo, että osaa ottaa nykyään rennommin.

”Se miksi mä tästä nyt kirjoitan, ei sisällä mitään erityistä piilosanomaa tai viestiä, vaan on pikemminkin sellaista päiväkirjamaista pohdintaa joka on syntynyt siitä että haluan antaa itselleni kredittiä hölläämisestä,” hän kertoo.

”Mä oon tunnetusti ollut kova suorittamaan ja tekemään. Olen sitä varmasti koko lopun ikääni mutta väitän et oon myös oppinut ottamaan rennommin ja olemaan välittämättä jos asiat ei aina mene just mun mielen mukaan. Oon siinä varmasti vieläkin opeteltavaa, mutta oikealla tiellä ollaan!” hän sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos