Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sonja Aiello paljastaa, kuinka paljon vuokraa maksaa Espanjassa: jestas!

Sonja Aiello paljastaa, kuinka paljon vuokraa maksaa Espanjassa: jestas!
Instagram / @sonjaaiello

Personal trainer ja somevaikuttaja Sonja Aiello paljasti jokin aika sitten sosiaalisessa mediassa, että aikoo lähteä asumaa Espanjan Marbellaan toistaiseksi.

Hän pakkasikin laukkunsa ja suuntasi Bibi-koiransa kanssa asumaan auringon alle.

Nyt hän on vastaillut seuraajiensa kysymyksiin sosiaalisessa mediassa kampaajan tuolissa istuessaan. Monet muun muassa kyselivät, mitä Bibille kuuluu ja onko Sonja onnellinen.

Kysymykset koskivat myös Sonjan tuloja ja menoja. Eräs kysyy, mistä Sonja tienaa leipänsä.

”Jos joltain mennyt ohitse, niin mä tosiaan valmennan upeita mimmejä verkossa kohti heidän tavotteita. Tätä oon tehnyt vuodesta 2019 lähtien ja sillä tiellä ollaan edelleen. Se on mun työ sekä intohimo!” Sonja kertoi Instagramin tarinoissaan.

Erästä seuraajaa kiinnosti, kuinka paljon Sonja maksaa vuokraa. Ihan halvimmasta päästä Sonjan asumiskulut eivät ole.

”Asuminen täällä riippuu monesta eri jutusta: miltä alueelta haluat kämpän, kuinka pitkäksi ajaksi ja mihin aikaan vuodesta. Otettiin tää nykyinen kämppä vaan 5.5 viikoksi eli lyhytaikainen vuokraus sekä silloin kun tultiin tänne (13.9.) oli vielä sesonkia jäljellä niin tämä oli aika hintava: 5.5 viikkoa 3500 euroa + 250 euron siivous eli 3700 euroa. Jos otat kerralla vuodeksi asunnon, voit saada vuokran alle 2k euroa/kk. Mä en kuitenkaan ihan vielä halua sitoutua tänne niin pitkäksi aikaa! Nyt lokakuusta eteenpäin hinnat saattaa olla matalampia. Toki tänne muuttaa koko ajan vaan enemmän porukkaa niin kysynnän takia hinnatkin on myös kovia,” hän kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos