Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Alma Hätönen haikailee muutosten perään: ”Menee siihen vuosi tai viisi…”

Alma Hätönen haikailee muutosten perään: "Menee siihen vuosi tai viisi..."
Instagram / @almahatonen

Juontaja Alma Hätönen kertoi Instagramissa, että Helsingissä asuminen saa hänet ylivireään tilaan. Lapissa sen sijaan Alman sielu lepää.

Hän julkaisi kuvasarjan Lapin upeista maisemista Instagramissa ja kertoo uusista haaveistaan.

”Kuten te tiedätte, Jaakon perheen Lapin mökki on ollut mun turvapaikka viimeiset melkein 8 vuotta. En voi missään niin hyvin kuin siellä,” Alma kertoo.

”Tultiin viikko sitten Helsinkiin ja mulla meni heti unet. Siis lähes kokonaan ja koko viime viikoksi. Hermosto on oppinut, että täällä Helsingissä normaali olotila on ylivireys ja ylikuormitus ja keho hakeutuu siihen automaattisesti,” hän jatkaa.

Alma paljastaa nyt haaveilevansa siitä, että voisi asua Lapissa enemmän kuin Helsingissä.

Joten heitän nyt universumille pyynnön mahdollisuudesta muuttaa elämän painotus sellaiseksi, että sen sijaan, että asun Helsingissä ja käyn Lapissa lepäämässä niin arki olisikin suurimmaksi osaksi Lapissa ja tulisin säännöllisesti Helsinkiin käymään tekemään hommia. Että suhde olisi 70-30 näin päin. Kaipaan hitaampaa elämän rytmiä. Ultimaattisena haaveena olisi joskus löytää paikka Ylläksen läheisyydestä,” Alma sanoo.

Hän lisää, että tämän haaveen täyttämiseen tarvitaan paljon muutoksia. Samalla hän pyytää ihmisiä kertomaan hänelle, jos media-alan hommista Lapin suunnalla on tietoa.

”Toistaiseksi vaan heitän tän maailmalle näin tuosta noin vain ja odottelen. Menee siihen vuosi tai viisi niin ehkä joskus vielä,” hän sanoo.

Monet ovat kommentoineet Alman julkaisuun ja olleet hänen kanssaan samoilla linjoilla.

”Tunnistan niin tunteen. Hermosto menee heti jumiin Helsingissä, koska oon ehdollistanut sen siihen,” Meeri Koutaniemi sanoo.

”Mä oon sieltä kotoisin. Ylläksen läheltä siis, Kolarin Äkäsjokisuun kylästä ja allekirjoitan kyllä että missään en niin hyvin lepää kuin siellä,” Suvi Teräsniska komppaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos