Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borgin uutuuskirja paljastaa hyytäviä yksityiskohtia VIP-kulisseista

Sointu Borgin uutuuskirja paljastaa hyytäviä yksityiskohtia VIP-kulisseista
Instagram / Sointu Borg

Diili-voittaja Sointu Borg julkaisi ensimmäisen oman kirjansa Röyhkeästi rohkea – Kuinka haistattaa asialliset vitut?, joka on kuunneltavissa yksinoikeudella Suplassa.

Sointu pyörittää Viphost Finland Oy-firmaa, joka tuottaa muun muassa kulttuuri- ja urheilutapahtumiin VIP-emännöintiä. Hän kertoo kirjassaan muun muassa eräästä tapahtumasta, jossa viereiseen pöytään istui ei-toivottu henkilö.

””Sun kuvilles on ihan vitun kiva runkata” ja räkäinen nauru perään. Se on viimeisin kohteliaisuus, jonka olen herralta vastaanottanut. Tämä tapahtui vain muutama vuosi aiemmin, kun tarjoilin pöytämyyjänä hänen seurueellensa kahvia ja konjakkia. Tuona samaisena iltana mies sekoili kokaiinipäissään, yritti kouria ystävänsä vaimoa ja sammui pöytään,” kirjassa sanotaan.

VIP-emännöinti perustuu luottamukseen, joten Sointu ei kirjassaan erittele firmoja, joille hän on järjestänyt tapahtumia.

”En ole rohkean henkilöbrändini takia päässyt työhaastatteluun tiettyyn korporaatioon, mutta suljettujen ovien takana saman yrityksen johto on saattanut estoitta nauttia huumeista sekä maksullisista naisista. Ristiriitaista, eikö vain? Ja samalla niin herkullista,” hän kuitenkin sanoo.

Hän kertoo, että rahalla saa ja hevosella pääsee, ja rahakkaat julkisuudenhenkilöt saavat paljon anteeksi, vaikka julkisuuskuvan takana voi olla vaikka mitä.

”Olen äärettömän kiitollinen jokaiselle minua emännöintivuosinani nöyryyttäneelle, päin naamaa nauraneelle ja koskemattomuuttani rikkoneelle, vaikka se mielenvikaiselta kuulostaakin. Olen pohjattoman kiitollinen heille, jotka kertoivat, että minusta ei ole mihinkään. Kiitollinen heille, joiden silmissä olin näkymätön ja mitätön palvelijahupakko. Kiitollinen heille, jotka pilkkasivat yritystoimintaani ja kutsuivat minua itseään tyrkyttäväksi hutsuksi.”

Borg kertoo sanoneensa häntä haukkuneilta ihmisiltä tahdonvoimaa ja motivaatita.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos