Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Nyt puhuu Jaajo Linnonmaa: pitkä anteeksipyyntö Sointu Borgille

Nyt puhuu Jaajo Linnonmaa: pitkä anteeksipyyntö Sointu Borgille
Instagram / Jaajo Linnonmaa

Sointu Borg julkaisi ensimmäisen kirjansa Röyhkeästi rohkea – Kuinka haistattaa asialliset vitut?, jonka pääsee kuuntelemaan Suplasta.

Sointu kertoo kirjassaan muun muassa Diili-kokemuksestaan.

”Olen paiskinut hommia useita viikkoja ilman asianmukaisia palkkaneuvotteluja tai työsopimuksia. Olen kertakaikkisen hämmentynyt ja hukassa. Haluan uskoa, että työkuviot selkeytyvät vielä ja ihmiset ympärilläni ovat vain liian kiireisiä hoitaakseen perusasioita. Yritän tsempata ja pysyä optimistisena,” Sointu kertoo kirjassa.

Jaajo Linnonmaa sai Soinnun kirjan luettavakseen ja hän julkaisi Instagramissa pitkän ja perinpohjaisen selityksen ja anteeksipyynnön.

Sain tänään luettavakseni Soinnun uuden kirjan, johon liittyen oonkin saanut lukuisia kommenttipyyntöjä eri medioista.

Meillä on uuden Diili-kauden kuvaukset parhaillaan käynnissä, joten tuli tunne, että myös näiden kisaajien vuoksi haluan avata muutamia asioita.

Erityisen itsetutkiskelun paikka mulle Soinnun kirjaa lukiessa oli, että hän koki minun jättäneen hänet kuvausten jälkeen oman onnensa nojaan ja etten pitänyt häntä prioriteettina.
Kuvausten loppuessa elettiin loppuvuotta 2020 ja tv-esityksen aikaan kevättä 2021. Useamman eri yritykseni kautta tapahtuma- ja ravintola-alan yrittäjänä myönnän, että ajatukseni olivat juuri tuolloin hyvin paljon muualla ja tästä olen todella pahoillani. Tässä olisin voinut olla parempi.

Uuden työsuhteen aloittaminen tällaisen tv-ohjelman jälkeen keväällä 2021 oli ihan uusi kokemus kaikille. Ohjelman kuvausten ja finaalilähetyksen tv-esityksen välillä oli puolen vuoden pätkä, jolloin emme voineet Soinnun kanssa edes tavata kasvotusten, ettei kilpailun voittaja paljastuisi ennenaikaisesti.

Kun Diili-kausi läheni loppua, sai Sointu luonnollisesti myös paljon mediahuomiota. Luin lehdistä ja kuuntelin podcasteista kuinka hän kertoi haluavansa keskittyä rakentamaan vahvasti omaa henkilöbrändiään, kasvattaa omaa Viphost -palveluaan ja tehdä luentoja rohkeasta asenteesta.

Finaalijakson tultua tv:stä pääsimme vihdoin tapaamaan. Yhteistä säveltä ja molempia tyydyttävää ratkaisua yritettiin löytää, mutta kynnyskysymykseksi muodostui muun muassa se, ettei Soinnun aika riittäisi minun firmojen kehittämiseen kokoaikaisesti, koska osa viikosta menisi aina hänen omiin projekteihinsa. Siksi lopulta yhdessä sovimme, että hän ottaa selkeästi yhden firman kehittääkseen, ja luonnollisesti se oli Diilin finaalissa esitelty Kolla, joka oli Soinnulle entuudestaan tuttu.
Sointu saneli omat toiveensa ja ehtonsa palkan, omistajuuden, työviikon ja työsuhteen pituuden osalta. Kaikki hyväksyttiin ja niillä mentiin.

Seuraajat ovat kiitelleet Jaajoa siitä, että hän toi uuden näkökulman Diili-sotkuun.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos