Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borgin terveydestä harmillinen diagnoosi: ”Ei porut auta”

Sointu Borgin terveydestä harmillinen diagnoosi: "Ei porut auta"
Instagram / @sointuorvokki

Viime viikon loppupuolella Sointu Borg kertoi Instagramissa, että hänet kiidätettiin sairaalaan keskellä yötä alkaneiden kipujen takia.

Tanssii tähtien kanssa-kisassa mukana oleva Sointu harmitteli etenkin sitä, että hän ei tiennyt, miten kisassa jatkamisen käy.

Nyt Sointu on kertonut saaneensa lääkäriltä diagnoosin kokemiinsa kipuihin: hänen kylkiluunsa oli murtunut.

”Pettymys ja harmitus on jäätävän suuri. Tämän päiväinen koreo oli mun mielestä tähän astisista hienoin, biisi heittämällä paras ja koko kokonaisuus ois ollut katsojille mieleenpainuva. Olin odottanut tätä oma tarina -viikkoa pitkään. Sisarusten piti olla kannustamassa mun esitystä ja olin pasosta jo viime viikolla todella innoissani. Mutta ei tässä nyt porut auta, elämä on elämää,! hän harmitteli somessa.

”Kylki rasahti viikko sitten kenraaliin lämmitellessä. Alkuviikko yritettiin vielä treenata normaalisti (ei tiedetty murtumasta, näkyi loppuviikosta ultrassa ja magneettikuvissa), mutta keskiviikko-torstai yönä koko selkä kramppas ja päädyttiin Tomin kanssa päivystykseen, koska ei saatu mua ylös sängystä,” hän paljastaa.

Murtuma on jo lähtenyt parantumaan ja Sointu on käynyt muun muassa fysioterapeutilla ja osteopaatilla. Hän kertoo myös, että saa jatkaa TTK-kisassa, sillä säännöt sallivat yhden poissaolon.

”Terveydellä ei ehdottomasti pidä leikkiä. Pason (paso doble) kierrot yläselkään tässä kohtaa ois ollut kyljelle liikaa, mutta jatko kisassa ei vaaranna terveyttäni pitkällä aikaikkunalla. Se, että saan vielä jatkaa on suuri helpotus. Säännöt siis sallii sen, että pari saa olla pois yhden lähetyksen painavan syyn takia. En tiennyt tästä säännöstä sairaalassa ollessani ja olin siinä kohtaa varma, että tää on nyt tässä,” hän kertoo.

TTK:ssa kynsin ja hampain pisteistä taistellut Sointu ei ole valmis vielä luovuttamaan.

”Koko TTK-matka ei omalla kohdalla kuopaton oo ollu missään kohtaa (I am not the pistekuningatar), mutta en halua vielä luovuttaa. Oon tehnyt niin paljon töitä, että jos lähtö tulee halun lähteä ”luonnollisella tavalla” eli tuomariäänien ja yleisöäänien vähyyden takia,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos