Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Pippa Laukka muisteli nelosluokan mokaa: ”Joutuin kokemaan kantapään kautta…”

Pippa Laukka muisteli nelosluokan mokaa: "Joutuin kokemaan kantapään kautta..."
Instagram / @pippalaukka

Julkkislääkäri Pippa Laukka on joutunut flunssan kouriin ja hän on menettänyt äänensä.

Jo kolmatta päivää puhekiellossa ollut Pippa on jakanut Instagramissa hauskan kokemuksen nelosluokalta, jolloin puhekielto todella tarkoitti puhekieltoa.

”Puhekiellosta tuli mieleen nelosluokalla sattunut tapaus. Olin juuri muuttanut ja aloittanut uudessa koulussa. Luokanvalvojani oli koulun rehtori. Kommunismin ja kurin suuri ystävä. Jos desibelit kohosivat, hän huudahti ”Puhekielto!” jolloin kaikkien oli oltava hiljaa tai muuten jäisi jälki-istuntoon,” Pippa kertoo.

”Jouduin ensimmäisellä kerralla kokemaan kantapään kautta mitä puhekielto-karjaisu tarkoitti. Istuimme matematiikan tunnilla kun käsky kajahti terävänä ilmoille ja pulina katkesi kuin sapelilla olisi huitaistu,” hän jatkaa.

”Minulla oli kysyttävää laskusta ja käännyin vierustoverin puoleen. Koko luokka kääntyi katsomaan minua, osa ihaillen rohkeuttani, osa katsoen kauhistuneesti. Hiljaisuuden rikkoi rehtorin käsky minulle: ”Jälki-istuntoon!” Vieläkin muistan miten häpeä tulvahti päästä varpaisiini,” hän kertoo.

”Kukaan ei ollut muistanut kertoa minulle, mitä puhekielto tarkoitti enkä minä uskaltanut sanoa etten ymmärtänyt mitä sääntö tarkoittaa. Olin tuolloin koulussa uusi ja arka, sen lisäksi olin luonteeltani vähän ujo. Muuta syytä en ole keksinyt sille, että suostuin kiltisti jäämään jälki-istuntoon,” hän kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos