Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sointu Borg tajusi olleensa ylikiltti: ”Hukutin samalla itseni”

Sointu Borg tajusi olleensa ylikiltti: "Hukutin samalla itseni"
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä Sointu Borg julkaisi viime vuoden lopulla ensimmäisen äänikirjansa Röyhkeästi rohkea: Kuinka haistattaa asialliset vi**ut?. Nyt äänikirjasta on tullut myös painettu versio.

Kirjassa Sointu miettii myös ylikiltteyttä ja kertoo olleensa itse huomaamattaan aivan liian kiltti.

Sointu julkaisi Instagramissa otteen kirjan kuudennesta kappaleesta.

””Ymmärrys siitä, että olin pienentänyt itseäni täysin omaehtoisesti, oli kertakaikkisen kauhistuttava. Minä annoin kaiken tämän tapahtua. Hukutin itseni toisten tarpeiden täyttämiseen ja samalla hukutin itseni. Mutta miksi?” Sointu sanailee Instagramin päivityksen yhteydessä.

”Lapsena hoilaamani runo kaikuu toisinaan korvissani: ”Mistä on pienet tytöt tehty? Sokerista, kanelista, inkivääristä ja kukkasista. Niistä on pienet tytöt tehty”,” Sointu jatkaa.

”Mutta mistä on kiltit tytöt tehty? Joustavuudesta, soveliaisuudesta, kuuliaisuudesta ja ymmärtäväisyydestä, niistä on kiltit tytöt tehty.”

”Entäs mistä on ylikiltit tytöt tehty? Liiasta tottelevaisuudesta, jatkuvasta myöntyväisyydestä, pakotetusta sävyisyydestä sekä tarpeesta miellyttää, niistä on ylikiltit tytöt tehty. Ja niistä on myös huonosti voivat aikuiset naiset tehty”,” Sointu sanoo.

Sointu muistuttaa, että ei saa olla liian kiltti ja seuraajat ovat olleet samaa mieltä.

”Kyllä! Ja monesti liika joustaminen johtaa siihen, että toisetkin ympärillä kärsii, kun ratkaisija ei uskalla tehdä ratkaisuja, vaan jumii samoissa ympyröissä,” eräs seuraaja sanoo.

”Pienet pojat oli kai tehty osittain samoista. Kukkaset voinee vaihtaa korvatillikkaan tai remelii n…kyllä kun nuorena piiloutuu välttelyn ja joustavuuden ikeeseen, on siinä aikuisena kova homma oppia uusi tapa toimia,” toinen sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos