Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Ina Mikkola romahti julkisella paikalla: ”Itku tuli”

Ina Mikkola romahti julkisella paikalla: "Itku tuli"
Instagram / @inamikkola

Mediapersoona Ina Mikkola kertoi aikaisemmin tänä vuonna somessa saaneensa paniikkikohtauksen, joka pelästytti. Nyt hän koki kolmannen mokoman tänä vuonna ja tällä kertaa se iski julkisella paikalla matkalla ravintolaan.

”Sain tällä viikolla taas paniikkikohtauksen. Kolmas tänä vuonna. Jokainen kohtaus on ollut samaan aikaan hyvin samanlainen ja sitten myös todella erilainen,” Ina kertoo somessa.

”Tämä kohtaus tuli matkalla ravintolaan ja jatkui siellä ravintolassa. Aluksi tuli todella outo ja poissaoleva olo. Sydän hakkasi nopeasti ja sitä puristi. Tuntui, että vajoan tai sulaudun ympäristöön. Ei hyvällä, vaan huonolla tavalla. Sitten iski kuolemanpelko ja itku tuli,” hän jatkaa.

Ina kertoo, että hän selviytyi tilanteesta ”ihanan ihmisen” ansiosta.

”En tiedä, miten muuten olisin selvinnyt, koska koko tilanne jotenkin alkoi kaiken lisäksi vielä hävettämään minua. Koska kuka nyt haluaisi olla julkisella paikalla ihan paskana ja hermorauniona?”

Ina sanoo, että kohtaus hävetti, vaikkei sen pitäisi. Hän sai kohtauksen taltutettua illallisen ajaksi, mutta sanoo sen tulleen takaisin hänen päästyään takaisin majapaikkaansa.

”Tuki, turva ja rauhallinen musiikki lopulta rahoittivat tilanteen. Ihan eri elementit kuin ensimmäisellä kerralla, jolloin auttoi aggressio ja liike. Tämä kohtaus kesti hyvin pitkään suhteessa edellisiin. Se oli turhauttavaa.”

Ina toivoo, ettei paniikkikohtauksia tulisi enää.

”Ps. Hävettää tämäkin tänne jakaa. Mutta kun hävettää, niin sitten on oltava häpeilemätön, ettei häpeä vaan ala hallita!”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos