Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Shirly Karvisen pyykinpesuongelma räjäytti inboxin: ”Kolmikymppisenä opin pesemään pyykkiä”

Shirly Karvisen pyykinpesuongelma räjäytti inboxin: "Kolmikymppisenä opin pesemään pyykkiä"
Instagram / @shirlykarvinen

Juontaja Shirly Karvinen pyysi seuraajiltaan apua Instagramissa. Hänellä oli nimittäin pyykkidilemma, jota hän ei ollut saanut ratkaistuksi.

”Mä eilen jaoin sen tänne, sen mun pienen pyykkidilemman, et kun mul on yks paita, joka on nyt pyörinyt tuolla pyykkikorissa iän ikuisuuden ja se on siis puoliks valkoinen ja puoliks musta, ja mä en koskaan osaa päättää, et meneeks se nyt sit valkopyykkiin, vai meneeks se tummien vaatteiden kanssa,” Shirly sanoo tarinoissaan.

Juontaja kertoo inboxin räjähtäneen vastauksista.

”Ja siis mul ei oo koskaan, siis oikeesti mistään asiasta, ikinä koskaan, räjähtänyt inboxi niin isosti kun eilen, joten kiitos siitä, ja dilemma on nyt todellakin ratkaistu.”

”Eli, kyl se nyt taitaa olla niin, että suurin osa teistä oli sitä mieltä, että semmonen nyrkkisääntö; jos paita on kaksivärinen, niin se pestään sen vaaleamman värin mukaan. Eli tässä tapauksessa, kun se on puoliks valkoinen ja puoliks musta paita, niin mun pitäis pestä se valkopyykissä, mutta, mun pitäis laittaa sinne semmonen värinkeräysliina… Mutta joo, homma ratkaistu,” Shirly sanoo.

Hän kiitteli vielä kaikkia vastaajia.

”Kiitos teidän, vihdoin kolmikymppisenä opin pesemään kunnolla pyykkiä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos