Pidetään yhteyttä

Julkkikset

New Yorkin plastiikkakirurgi Gary Linkov varoittaa tästä kauneustrendistä: tätä ei voi peruuttaa

New Yorkin plastiikkakirurgi Gary Linkov varoittaa tästä kauneustrendistä: tätä ei voi peruuttaa
Pixabay

Viime vuosina kauneusleikkaukset ovat yleistyneet enemmän kuin koskaan ja esimerkiksi huulien täyttäminen ei enää ole niin kommentoitu kauneusoperaatio kuin aikaisemmin. New Yorkin plastiikkakirurgi Gary Linkov on kuitenkin huomannut viime aikoina lisääntyneen trendin, joka on alkanut huolestuttaa häntä.

Kyseessä on suuontelon rasvatyynyjen poistaminen, jonka tarkoituksena on korostaa poskipäitä ja saada kasvot näyttämään laihemmilta. Youtube -videollaan Linkov puhuu suuontelon rasvatyynyjen poistamisen vaaroista ja korostaa, että kyseistä leikkausta ei voi peruuttaa.

Linkov sanoo, että kauneustrendit muuttuvat ja se, mikä näyttää hyvältä nyt, ei välttämättä enää näytä hyvältä 15 vuoden päästä. Rasvatyynyjen poisto on operaatio, joka voi myös saada kasvot näyttämään hassulta eikä sille voi jälkeenpäin tehdä mitään.

Linkov lainasi videolla Youtubettaja Stephanie Langen videota, jossa australialainen juontaja ihmettelee kyseisen trendin saamaa suosiota.

Lääkäri muistuttaa samalla, että kasvojen rasvamäärä ei muutu samalla tavalla kuin muun kehossa olevan rasvan määrä, joten se pysyy suhteellisen samana pitkälle vanhempaan ikään.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos