Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Sointu Borgin ulkonäkö suuri osa henkilöbrändiä – näin paljon rahaa palaa

Seiska: Sointu Borgin ulkonäkö suuri osa henkilöbrändiä - näin paljon rahaa palaa
Instagram / @sointuorvokki

Yrittäjä, kauppatieteiden maisteri ja kirjailija Sointu Borg on yksi tämän hetken kuumimmista ja haetuimmista puhujista.

Sointu kertoi hiljattain Seiskalle, kuinka paljon rahaa hän kuluttaa ulkonäköönsä kuukausittain.

Hän kertoo, että kotikulmillaan kulkiessaan hän nappaa usein vaatekaapista avomiehensä Tomi Solosen kuteita eikä hän turhaan lähimarkettiin mennessään meikkaile.

Ulkonäköön palaa silti rahaa.

”Käyn kampaajalla ja olenhan minä tunkenut naamaani kaikenlaista myrkkyä. Ne maksavat. Menisiköhän minulla kuukaudessa muutamia satoja euroja ulkonäköön, mutta kyllä välillä on kuukausia, jolloin en käytä yhtään rahaa,” Sointu sanoo.

”Jos olen täysin rehellinen, niin eihän kynsien laitattaminen tai kampaamokäynti ole omaa vapaa-aikaa. Mutta nautin naiseudesta, ja itselleni tulee hyvä olo huoliteltuna. Ja minulla on kaksi vaihdetta. Joko olen valmiina tv-ohjelmaan tai sitten olen kuin jyrän alle jäänyt. Välimaastoa ei ole,” hän paljastaa.

Vaikka Sointu huolehtii itse ulkonäöstään tehokkaasti, häntä huolestuttaa silti se, millaisia ulkonäköpaineita etenkin nuoret kohtaavat.

” Kyllä vähän huolestuttaa nykyiset kauneusihanteet. Nykynuorten ulkonäköpaineet ovat hullut. Jo 10-vuotiailla pitäisi olla jokin 10-vaiheinen Step Skin -rutiini. Höpöhöpöä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos