Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Erika Helin paljastaa, milloin hän kokee eniten häirintää: ”Nurinkurista”

Erika Helin paljastaa, milloin hän kokee eniten häirintää: "Nurinkurista"
Instagram / @erika.helin

Somevaikuttaja ja missikisoistakin tuttu Erika Helin oli taannoin otsikoissa paljastettuaan, että näyttelijä Aku Hirviniemi oli ahdistellut häntä somen kautta.

Erik on puhunut yleisesti ottaen aktiivisesti seksuaalisesta häirinnästä. Nyt Erika on tuonut aiheen jälleen esille Instagramissa ja tällä kertaa hän paljastaa, milloin hän itse kokee eniten häirintää.

”Ihmiset tuntuvat ajattelevan, että (tietyn tyyppisiä) naisia on ihan oikeutettua häiritä, tai tietyissä tilanteissa. Ja tämä on se missä mennään metsään erittäin pahasti. Tässä yhtälössä naisen oleminen ja olemus ei ole se ongelma, vaan ongelma olet SINÄ joka oikeutat mielessäsi häirinnän,” Erika muistuttaa.

”Oman kokemukseni mukaan kohtaan häirintää eniten silloin, kun puhun julkisesti tasa-arvosta, naisten asemasta ja häirinnästä. Eikö olekin nurinkurista?” hän paljastaa.

”Naisten huorittelu, seksuaalisten tekojen ehdottelu ja kuvailu, seksuaaliväkivallalla uhkailu, häpäiseminen ja vähättely on kautta aikojen toiminut lyömäaseena naisia kohtaan, jotka tarvitsevat kurinpalautusta. Tarkoitus on hallita häpeällä, sulkea ulkopuolelle rangaistuksena tottelemattomuudesta. Tämä on vallankäyttöä, jossa korotetaan itsensä ruoskittavan yläpuolelle ja syljetään päälle,” hän sanoo napakasti.

”Tällainen henkinen väkivalta vastaiskuna tasa-arvopuheeseen on iso punainen lippu joka nimenomaan kielii palavasta tarpeesta paremmalle koulutukselle ja kasvatukselle aiheen tiimoilta.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos