Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Seiska: Oliko Marika Fingerroos syy mysteerisen kemiläismiehen avioeroon?

Seiska: Oliko Marika Fingerroos syy mysteerisen kemiläismiehen avioeroon?
Instagram / Marika Fingerroos

Marika Fingerroos on naimisissa, mutta hänet on hiljattain yhdistetty salaperäiseen kemiläismieheen. Seiskalle on tulvinut vinkkejä siitä, että Marika ja kemiläisherra on nähty yhdessä kaupungilla.

Marika kertoi Seiskalle, että liikkuu aivan avoimesti ja että sekä hänen aviomiehensä että kemiläismies tietävät, mistä on kyse ja missä mennään. Hän lisäsi viihdelehdelle, että tällaiseen tilanteeseen ei ajauduttaisi, jos avioliitossa ei olisi kriisinpoikasta.

”Olemme tunteneet vuodesta 2002 lähtien. Olemme toisinaan viestitelleet, mutta sitten on ollut taas pitkiä aikoja taukoa. Eikä tuolloin välillämme ole ollut mitään,” hän kertoo Seiskalle historiastaan miehen kanssa.

Nyt Seiska on saanut vihiä siitä, että kemiläismies on itse läpikäynyt avioeron. Seiskalle vihjattiin jopa, että Marika olisi ollut syynä kemiläismiehen eroon.

”Se ei kylläkään pidä paikkaansa. Mies erosi ihan muista syistä johtuen kuin minusta. Eronsa jälkeen hän otti minuun uudestaan yhteyttä, ja siitä tämä lähti.”

”Erot ovat aina ikäviä ja ymmärrän hyvin, että miehen avioeron syitä halutaan etsiä minusta. Totuus on kuitenkin se, ettei minulla ei ole mitään tekemistä tuon eron kanssa,” Marika lisäsi.

”Hän on laittanut avioeronsa vireille heinäkuun alussa, jolloin en ole ollut tietoinen heidän ongelmistaan. Ja toiseksi: hän ei ehkä sittenkään ole se oikea minulle.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos