Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Anna: Antti Tuisku halusi olla samanlainen kuin muut: tätä hän häpesi

Anna: Antti Tuisku halusi olla samanlainen kuin muut: tätä hän häpesi
Instagram / Antti Tuisku

Antti Tuisku tunnetaan tänä päivänä musiikillisesta lahjakkuudestaan ja esiintymistaidoistaan. Hän on poikkeava persoona monella tavalla, mutta nuoremmalla iällä hän halusi olla samanlainen kuin muut.

Kouluaikoina hän ei mahtunut muottiin, sillä koulussa ei hyväksytty esiintymistä rakastavaa ja luovaa poikaa. Asiaa ei auttanut se, että hän oli pienikokoisempi kuin muut.

”Murrosiässä pikajuoksuharrastus loppui tuon takia kuin seinään, hävetti olla pienin ylisuurissa kisa-asuissa. Aloitin 14-vuotiaana kuntosaliharrastuksen vain ulkoisista syistä, sillä halusin olla isompi ja miehekkäämpi, samanlainen kuin muut,” Antti kertoo Annalle.

Kiusaamisen pelossa Antti alkoi pian kulkea massan mukana. Hän alkoi pukeutua kuten muut ja lopetti esiintymisen. Hänen pappansa oli ollut sodassa ja hänen isänmaallisuutensa vaikutti myös miesstereotypian kuvassa.

”Miehen pitää olla fyysinen perheenpää. Minulle oli vaikea paikka vielä parikymppisenäkin, kun aikataulusyistä armeijan käyminen tuntui mahdottomalta. Olisin halunnut tehdä sen isoisän takia. Se aiheutti häpeää. Vasta myöhemmin tajusin, ettei meillä kaikilla tarvitse olla samoja päämääriä.”

”Nykyään arvostan kehossani ja ulkomuodossani asioita, jotka mahdollistavat minulle tärkeiden asioiden tekemisen ja opettelun, kuten kestävyysurheilijana ja tanssijana kehittymisen.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos