Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Mika Salo vokotteli Instagramissa lähihoitajaa: hoitsu otti yhteyttä Mikan naisystävään

Seiska: Mika Salo vokotteli Instagramissa lähihoitajaa: hoitsu otti yhteyttä Mikan naisystävään
Instagram / @mikasaloofficial

Entisen formulakuski Mika Salon naisystävä Annica on laittanut välit poikki Mikan kanssa. Taustalla on sotku, joka sai alkunsa niljakkaasti Instagramissa.

Mika julkaisi viime lauantaina romanttisen päivityksen Instagramissa, jossa hän juhlisti toista vuosipäiväänsä Annican kanssa. Tämän julkaisun oli kuitenkin nähnyt myös eräs lähihoitaja, joka oli pari viikkoa aikaisemmin saanut Mikalta vokottelevia viestejä, jossa hän ehdotti kahdenkeskistä tapaamista ja väitti olevansa sinkku.

Seiska otti yhteyttä lähihoitajaan.

”En voinut uskoa silmiäni, kun näin Mikan vuosipäiväjutun Instagramissa. Vain paria viikkoa aiemmin hän oli lähettänyt minulle härskejä viestejä ja sanonut olevansa sinkku!” lähihoitaja sanoi Seiskalle.

Lähihoitaja oli ottanut yhteyttä Annicaan suoraan.

”Otin yhteyden Annicaan, jolloin asiat selvisivät. Mika oli lähettänyt minulle viestejä ystävänpäivänä ollessaan Annican kanssa Saariselällä romanttisessa iglussa katselemassa revontulia ja suunnittelemassa häitä,” hoitsu kertoo.

Mielenkiintoinen käänne oli myös se, että hoitaja kertoi asiasta miehelleen, joka oli Mikan vanha kaveri. Mika ei kuitenkaan ollut tästä seikasta tietoinen aloittaessaan viestittelyn hoitajalle.

”Mika on pitkin viikonloppua soitellut miehelleni ja uhannut tuhota urani ja yritykseni. Hän on myös meuhkannut, että hänellä on paljon enemmän valtaa kuin meillä,” hoitaja kertoi Seiskalle.

”Ei kai Mika mikään jumala sentään ole. Kaikki tässä ollaan samalla viivalla, vähän kuin formuloissakin,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos