Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Seiska: Jasmin Mäntylä älähti Dannyn lähettämästä synttärikutsusta – napakka kieltävä vastaus

Seiska: Jasmin Mäntylä älähti Dannyn lähettämästä synttärikutsusta - napakka kieltävä vastaus
Instagram / Seiska

Malli Jasmin Mäntylä sai kutsun Dannyn 80-vuotis synttärijuhliin, jotka pidetään 22. syyskuuta. Jasmin julkaisi tiedon kutsusta Facebookissa ja kieltäytyi napakasti osallistumasta juhlaan.

”Hienoa, paitsi että ei. Olin mielestäsi täysin väärässä kaikesta, mistä puhuin aiemmin, niin EI KIITOS. Anna vaan olla tai antakaa vaan olla,” Jasmin kirjoittaa Facebookissa.

Jasmin myönsi taannoin Seiskalle, että hän ja Danny deittailivat vuonna 2001, vaikka virallinen lausunto tuolloin oli, että Danny auttoi Jasminia laulu-urallaan – eli sama lausunto, kuin mistä Helmi Loukasmäki ja Erika Vikman ovat julkisuudessa puhuneet.

”Kuten Erika nyt, myös minäkin selitin julkisuudessa Dannyn auttavan minua laulu-urallani. Tämä oli Dannyn sekä hänen neuvonantajiensa ja yhteistyökumppaneidensa toive,” Jasmin kertoi.

Kun Jasmin tapasi Dannyn, Danny oli vielä naimisissa Liisa Lipsasen kanssa.

”Olin katsomassa hänen keikkaansa, jonka jälkeen tutustuimme. Danny hurmasi ja vietteli minut lähes ensikohtaamisella. Hän oli mahtava seuramies ja ennen kaikkea herrasmies. Meillä kipinöi heti. Olimme todella paljon enemmän kuin ystäviä,” Jasmin myönsi vuonna 2016 Seiskalle.

”Danny kohteli minua kuin prinsessaa. Hän kehui kauniiksi ja vei romanttisille illallisille, mitä yksikään ikäiseni mies ei tehnyt. Kiersin Dannyn mukana ympäri Suomea, ja asuimme aina samassa hotellihuoneessa tai hytissä.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos