Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Maria Veitola jatkaa Kreikan matkan kertomuksiaan: housut kakassa koko päivä

Maria Veitola jatkaa Kreikan matkan kertomuksiaan: housut kakassa koko päivä
Instagram / Maria Veitola

Juontaja Maria Veitola lähti hiljattain nauttimaan kauan odotetusta Kreikan matkasta, joka ei mennyt ollenkaan niin kuin Strömsössä. Heti ensialkuun Marian ja hänen matkakumppaninsa matkalaukku katosi eikä hän saanut niitä takaisin ennen kotimatkaa.

”Eikä niissä matkatavaroissa vielä kaikki. Mä sain mm. noidannuolen, kasvoihin pamahti paiseinen, kutiseva ihottuma ja sit mun AINOAT housutkin meni.”

Hän jatkaa.

”Istuin yhdellä rannalla sellaisella muurin palasella ja tein tilaa ystävälleni Samulle, joka parahti siinä siirrellessä hanuriani, että oon tainnut istua p**kaan. Ei jumalauta. Tämäkin vielä.”

Maria kuvitteli puhdistavansa housut kämpillä, mutta pesukone oli rikki.

”Hengattiin koko päivä ties missä, käytiin mm. yhdessä luostarissa, jossa hengailen kuvassa 4 muina naisina kädet selän takana ja kuvittelen peittäväni sen kakkaläikän puhelimellani.”

Maria tajusi pian, että doodoota oli jopa koko persikan leveydeltä.

”Pian selvisi, ettei se edes ollut p**kaa, vaan jotain veneen tervaa / pikeä, joka ei lähtenyt millään, paheni vaan kun yritin puhdistaa tahranpoistoaineella.”

Marialla oli kuitenkin erinomainen ratkaisu tähän ongelmaan ja matkasta tuli onnistunut pelkästään positiivisella asenteella.

”Mut jos ootte kuulleet sellaisesta muotisanasta, kun RESILIENSSI, niin sitä tarvittiin tällä Kreikan matkalla. Joka päivä oli jotain hässäkkää. Oon tosi ylpeä minusta ja Samusta, sillä valitsimme tietoisesti kaikissa meidän vastoinkäymisissä ahdistuksen ja ”kaikki meni” -asenteen sijaan nauramisen.”

”Sitä vaan, että harjoittele sinäkin niille asioille nauramista, joille et voi mitään ja jotka eivät ole loppujen lopuksi niin hirveän vakavia. On turha masentua pikkuasioista.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos