Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Julkkikset

Seiska: Huippumallista kyläkoulun keittiöön töihin – Ninja Sarasalon elämä muuttui

Seiska: Huippumallista kyläkoulun keittiöön töihin - Ninja Sarasalon elämä muuttui
Instagram / @un_romantico_a_firenze

Huippumalli Ninja Sarasalo oli nuoruusvuosinaan yksi Suomen tunnetuimmista malleista. Hän uursi kansainvälistä mallin uraa ja ansaitsi leipäänsä muun muassa Pariisissa. Nyt Ninja on kertonut Seiskalle kummallisesta tapahtumakierteestä paljastaen samalla, että päätyi huippumallin hommista kyläkoulun keittiöön töihin.

Aikaisemmin tänä syksynä Fiskarsissa todistettiin kummallisia tapahtumia, kun Ninja juoksenteli poliisia karkuun ja melkein hukkui. Kaikki alkoi Tallinnan laivareissulta, jolloin Ninja huumattiin.

”En muista puoliakaan siitä reissusta. Meidät nimittäin huumattiin siellä laivalla. Mieheni meni niin sekaisin, että hän luuli minun myrkyttäneen hänet. Siksi paikalle soitettiin poliisit. Verestäni löytyi 12:ta huumetta, ja jouduin lopulta putkaan.”

Kotiin palattuaan Ninjan mieli alkoi järkkyä.

”Juoksentelin Fiskarissa ympäri ämpäri etsien hädissäni miestäni. Päädyin anoppini luokse, jonne soitettiin ambulanssi. Sen jälkeen minut suljettiin kahdeksi viikoksi pakkohoitoon.”

Ninja kertoi Seiskalle, että syöksykierre alkoi jo helmikuussa, kun läheinen ihminen menehtyi. Hän päätti, että elämälle piti tulla muutos. Hänelle se tarkoitti avioeroa Yoshiki Tamurasta 14 vuoden yhteiselon jälkeen.

”Olimme muuttaneet vuotta aiemmin Karjalohjalle, ja olin saanut työpaikan kyläkoulun keittiöstä. Elämämme oli hyvin, mutta jotain puuttui. Olin vuosia sullonut sitä ahdistusta sisääni ja halusin muutoksen.”

”Siitä lähti iso elämänmuutos. Avioero oli helppo, ja muutin tänne Fiskariin. Minulla oli aika aktiivinen vaihe miesten suhteen, kunnes sattumalta tapasin Jussin. Kaikki olisi ollut hyvin ilman sitä laivamatkaa,” hän sanoo viitaten nykyiseen rakkaaseensa, jonka kanssa hän oli myös Tallinnan reissulla.

Mainos

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos