Pidetään yhteyttä

Julkkikset

George Floydin 8-vuotias tytär haastaa Kanye Westin oikeuteen: West väitti Floydin kuolleen huumeisiin

George Floydin 8-vuotias tytär haastaa Kanye Westin oikeuteen: West väitti Floydin kuolleen huumeisiin
Instagram / @kanye_westg0at

Vuonna 2020 Black Lives Matter-liike sai enemmän huomiota kuin koskaan, kun George Floyd murhattiin poliisin toimesta. Derek Chauvin painoi Floydin niskaa polvellaan useita minuutteja niin kauan, kunnes Floyd tukehtui.

Nyt räppäri Kanye West on väittänyt Drink Champs -podcast-sarjassa, että Floyd olisi kuollut fentanyylin yliannostukseen.

Floydin 8-vuotias tytär Gianna Floyd sekä hänen äitinsä Roxie Washington ovat haastaneet Westin oikeuteen 250 miljoonasta dollarista, kertoo The Guardian.

Perheen asianajajan mukaan väitteet ovat vahingoittaneet tytärtä, joka on joutunut läpikäymään traumaattiset kokemukset uudelleen. Asianajajan mukaan tällaiset väitteet myös horjuttavat oikeusjärjestelmää.

”Kun oikeuden tuomiota kyseenalaistetaan näin julkisen henkilön toimesta, se asettaa koko oikeusjärjestelmämme tarkastelun alle ja samalla myös demokratian,” asianajaja sanoo.

West on perustanut Giannaa varten rahaston, joka on tarkoitettu Giannan koulunkäynnin turvaamiseen. West itse laittoi rahastoon 2 miljoonaa dollaria omasta pussistaan.

Hiljattain Westin antisemitistiset kommentit ovat kohauttaneet maailmalla sekä ansainneet hänelle bannit monilla sosiaalisen median kanavilla.

West on muuttanut viralliseksi nimekseen Ye. West oli taannoin naimisissa Kim Kardashianin kanssa.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos