Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Sara Sieppi kuluttaa melkein 3000 euroa viikossa! Tähän hänen rahansa menevät

Sara Sieppi kuluttaa melkein 3000 euroa viikossa! Tähän hänen rahansa menevät
Instagram / Sara Sieppi

Miss Suomi ja sosiaalisen median stara Sara Sieppi kertoi kulutustottumuksistaan Me Naisten haastattelussa. Sieppi kertoi, että vielä joitakin vuosia sitten ajatus omistusasunnon ostamisesta olisi aiheuttanut ihan eri tuntemuksia kuin nykyään.

”Uusi koti tuntui ensi kertaa saavutukselta: minä olen töilläni ansainnut tämän,” Sieppi kertoo Me Naisten haastattelussa.

Vuoden 2020 verotietojen mukaan Sieppi tienasi ansio- ja pääomatuloja 156 102 euroa. Sara muistutti kovien tulojen olevan vuosien ahkeran työn lopputulos.

”Olen menestynyt siinä, mitä teen ja saan nyt nauttia elämästä, jonka olen työlläni itselleni mahdollistanut,” Sieppi sanoo.

Rahaa palaa muun muassa nettiostoksiin ja ruoan tilaamiseen kotiin. Lisäksi hän käy usein ripsi- ja kynsihoidoissa.

”Saan arvostelua siitä, että työkseni mainostan tuotteita ja kannustan näin ihmisiä kuluttamaan. En häpeile sitä, että työskentelen kaupallisella alalla, mutta ymmärrän heitäkin, jotka eivät arvosta sitä ollenkaan.”

”Siinä kuitenkin näen ristiriidan, kun sama ihminen paheksuu shoppailuani ja käyttää sitten sivultani saamansa alekoodin ostoksiinsa,” Sieppi toteaa.

Esimerkkiviikolla Saran menot olivat jopa 2 827,79 euroa.

Juttu ei kerro, onko lainarahalla osuutta korkeaan elintasoon.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos