Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Frendit-sarjan näyttelijä kertoo, miten kuuluisuus vaikutti häneen: vainoaminen pelotti

Frendit-sarjan näyttelijä kertoo, miten kuuluisuus vaikutti häneen: vainoaminen pelotti
Instagram / @stillthereforyou

Näyttelijä Helen Baxendale tunnetaan parhaiten roolistaan Rachelina sarjassa Rimakauhua ja rakkautta. Hän näytteli kuitenkin myös Frendit-sarjassa kausilla neljä ja viisi, jolloin hän esitti Rossin vaimoa.

Emilya näytellyt Baxendale kertoi nähneensä lähietäisyydeltä, kuinka julkisuus vaikutti Frendien muihin näyttelijöihin. Myös hän itse koki enemmän huomiota sen jälkeen, kun hän näytteli Frendeissä.

”Näin, mihin kaikki se lopulta vie. Ei sillä, että olisin ollutkaan menossa siihen suuntaan. Näin sellaisia ihmisiä Frendeissä ja ajattelin, etten usko haluavani tuollaista elämää. Heitä vainottiin. He eivät voineet kävellä kauppaan ja hakea vain jotakin,” Baxendale sanoo (Voice.fi).

Baxendale sanoi, ettei halunnut enää olla kuuluisa nähtyään, mitä muut näyttelijät joutuivat kokemaan. Hän itsekin joutui kuuluisuuden pyörteisiin: toimittajat kyselivät häneltä epäasiallisia kysymyksiä ja hänen perhettään vainottiin.

”En kokenut, että ansaitsen sellaista. Kyse ei ollut minusta, vaan tästä aivan toisesta asiasta, tästä ohjelmasta, jossa satuin olemaan muutaman jakson ajan. Se koko juttu oli ihan hullua,” Baxendale kertoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos