Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Salkkarit-Jasmin kamppailee asian kanssa, joka on monille vanhemmille tuttu: näin tapahtui tutin pois jättäminen

Salkkarit-Jasmin kamppailee asian kanssa, joka on monille vanhemmille tuttu: näin tapahtui tutin pois jättäminen
Instagram / @hamidjasmin

Salatut elämät-sarjasta tuttu Jasmin Hamid kamppailee monille vanhemmille tutun asian kanssa. Hän kertoi, että nuorimmaiselta lapselta jätettiin tutti pois, eikä se mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

”Jätettiin nuoremmalta tutti pois. En voi suositella. Mielestäni lapsi voi ihan hyvin käyttää tuttia vaikka ylppäreihin saakka – kunhan vanhempien elämä olisi leppoisaa ja mukavaa,” Jasmin miettii.

”Esikoisen kohdalla luopumisen tuska oli yhtä suurta ja siksi ollaan vitkuteltu näin kauan. Nuorempi on aina mennyt mielellään sänkyyn ja nukahtanut itsenäisesti. Tämän täydellisyyden sorkkimiseen on ollut aika suuri kynnys.”

Tutin pois jättämiseen piti valmistautua useampi kuukausi.

”Jo kuukausia ollaan suunniteltu, että tutit Korkeasaareen tiikerin poikasille ja lapsi saa lohdutukseksi sieltä vaikka jonkun pehmolelun matkaan. Mutta eipä tuo itsestään näyttänyt tapahtuvat,” Jasmin sanoo.

”Lauantaina kaivoin jostain kehoni syvyyksistä pienen pätkän selkärankaa ja päätin että tutin syömiset on nyt tässä perheessä tässä.”

”Aika monta öistä tuntia ollaan saatu lohdutella, mutta nyt on jo viisi yötä takana ja voiton puolella ollaan,” hän iloitsee.

Myös Vappu Pimiä on ollut saman ongelman juurella.

”Mä niin muistan ton, ekan kanssa meni helposti, tokan kanssa kaamea ja pitkä tie! Mut olin itse tosi tarkkana, et lopettaa pitää ennen 2 vuotta, koska hammaslääkäri/hoitaja ystävät olivat myös sanoneet, että myöhemmin voi olla aika ikäviä juttuja edessä, jos ei lopeta. Joten hyvä sä ja teidän joukkue!” Vappu sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos