Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rosanna Kulju kohtasi Filippiinieillä sydäntäsärkevän tilanteen: ”Voi sitä kyynelien määrää”

Rosanna Kulju kohtasi Filippiinieillä sydäntäsärkevän tilanteen: "Voi sitä kyynelien määrää"
Instagram / @rosannakulju

Somevaikuttaja Rosanna Kulju on paraikaa Filippiineillä. Hän päivitti Instagramiin kuvasarjan, jossa hän silittelee pientä valkoista koiraa, joka vaikuttaa tyytyväiseltä Rosannan paijauksen alla.

Rosanna kertoi kuvatekstissä siitä, kuinka hänen sydämensä särkyy kodittomien koirien puolesta. Hän keskustelee asiasta myös uudessa Pimppiheimo-jaksossa.

”Mun sydän särkyy erityisesti näille pienille karvakamuille joilla ei ole kotia eikä ketään joka huolehtii. Saaren asukkaat tekee parhaansa huolehtiakseen myös eläimistä, mutta ymmärrettävää on tietysti myös se, että rahkeet ja varat ei vaan yksinkertaisesti riitä myös eläimille,” Rosanna kirjoittaa.

”Me ostettiin ruokaa koirille ja puhutaankin jaksossa siitä miten sekään ei ole ’oikea’ ratkaisu.. Mutta myös siitä miten en pysty olemaan syöttämättä kun toinen nääntyy mun silmien edessä.. Voi siitä kyynelien määrää kun lähdettiin ja yksi pentu kulki mun perässä veneelle asti ja jäi siihen katsomaan kun lähdin.”

Rosanna sanoo, että hänellä riittää rakkautta.

”Mä haluan olla se ihminen joka halaa ja paijaa ja antaa rakkautta. Mulle on turha kommentoida tähän mitään luteista, täistä tai viruksista tms – aikuisena ihmisenä mä tiedän kyllä riskit ja kannan vastuun omasta tekemisestä.”

Hän vielä kysyy, tietääkö kukaan Filippiineillä toimivaa hyväntekeväisyysjärjestöä, joka toimii koirien ja kissojen hyväksi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos