Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Martina Aitolehti kertoo, miten elämänlaatu voi muuttua: ”Onneen ei ole oikotietä”

Martina Aitolehti kertoo, miten elämänlaatu voi muuttua: "Onneen ei ole oikotietä"
Instagram / @martinaaitolehtiofficial

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti muistutti seuraajiaan tärkeästä asiasta.

Julkaisemansa hölkkäkuvan yhteydessä hän muistuttaa, ettei ajan tai rahan puutteen pitäisi olla este liikkumiselle ja elämänlaadun parantamiselle.

”Vaikka raha, aika ja jaksaminenkin olisivat kortilla, muutos on mahdollinen. Elämänlaatusi voi muuttua jo arjen perusasioiden pienillä viilauksilla. Onneen ei ole oikotietä, mutta autan sinua oppimaan ja omaksumaan toimivia loppuelämän tapoja,” Martina sanoo.

Martina myy muun muassa valmennuskursseja netissä ja markkinoi niitä ahkerasti somessa. Martina sanoo tekevänsä työtään suurella intohimolla ja sehän näkyy muun muassa Martinan liikuntapainotteisesti somesisällöstä.

”Tiedän paljon ihmiskehosta, fysiikasta ja ravinnosta, mutta hyvinvointi ei ole pelkästään sitä, että syö hyvin ja treenaa oikein. Se on ennen kaikkea sitä, että voi aidosti hyvin itsensä kanssa.”

”Olen valmentajana kannustava, mutta myös vaativa, sillä tuloksiin päästään vain kovalla työllä. Olen myös se valmentaja, joka auttaa sinut vaikeiden hetkien yli. Ikinä ei kannata luovuttaa – onnistutaan yhdessä,” hän kannustaa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos