Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Rita Niemi-Mannisen Donna-tyttären synttäripäivitys: ihan kuin Pikku Myy!

Rita Niemi-Mannisen Donna-tyttären synttäripäivitys: ihan kuin Pikku Myy!
Instagram / @ritaniemiofficial

Hyvinvointivalmentajien Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen Donna-tytär täytti vuosia.

Nyt Donna on jo 4-vuotias ja merkkipäivän kunniaksi Rita julkaisi Instagramissaan kuvasarjan Donnasta ja kuvaili hänen luonnettaan.

Kuvauksesta päätellen Donna on varmajalkainen lapsi, jota ei voi jekuttaa.

”4 vuotta sitten teit musta äidin. Nää 4 vuotta on olleet mun elämän parhaat 4 vuotta. Oot huikea tyyppi, huumorintajusi on ihan omaa luokkaansa. Oot kovin tarkka ja tietoinen, ja yllätät meidät @akimanninenofficial usein sillä. Me ei pystytä juksaamaan sua lainkaan, sä et kertakaikkiaan usko mitään höpö höpö juttuja. Sitten kun selitetään liikaa, huudat väliin että ”sää puhut liikaa, mä en haluu kuunnella” tai ”oo ny hiljaa.” Niissä hetkissä tajuaa, että lässytys ja sepustus ei uppoo suhun,” Rita kirjoittaa.

Donnassa näyttää olevan myös pikkumyymäisiä piirteitä.

”Kun jotain haluat, niin todella HALUAT. Sitten onkin kaikki neuvottelutaidot otettava käyttöön. ”Mulla menee hermot!!” huudat ja näytät ihan Pikku Myyltä ja on sussa paljon muutakin samaa, kerrot suoraan (ihan kaikille) jos et halua tai et tykkää, ilman minkäännäköistä mielyttämisen halua,” Rita jatkaa.

Seuraajat ovat onnitelleet pientä synttärisankaria somessa.

”Onnea päättäväiselle ja herkälle, suloiselle Donnalle. Nuo kaikki piirteet ja asiat ovat hyveitä, jotka auttaa häntä selviämään vastoinkäymisistä,” eräs toivottaa.

”Onnea Donnalle! Ihana kuulla kun neljä vee osaa jo laittaa rajat ja sanoa mitä haluaa ja mitä ei,” seuraava onnittelee.

”Onnea ihana Donna. On ollu kiva seurata Donnan kasvua, kehitystä ja erittäin hyvin kehittynyttä huumorintajua,” kolmas sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos