Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Raskaana oleva Tuija Pehkonen käännytettiin päivystyksestä kotiin: ”Jalat eivät kantaneet”

Raskaana oleva Tuija Pehkonen käännytettiin päivystyksestä kotiin: "Jalat eivät kantaneet"
Instagram / @tuijapehkonen

Raskaana oleva juontaja Tuija Pehkonen on paljastanut Instagramissa raskausajan pimeän puolen.

Hän sanoo, että monesti somessa jaetaan upeita kuvia pyöristyneestä vauvamasusta ja onnellisista äideistä. Raskausaika ei kuitenkaan ole kaikille yhtä helppoa ja joskus pahoinvointikin saa ihan uudet sfäärit.

Tuija julkaisi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän makaa sairaalasägyllä.

”Raskaus voi olla näyttää myös tältä. Ei hehkua, vaan ennemminkin selviytymistä. Pahoinvointia ja oksentamista aamusta iltaan.”

”Hyperemeesi eli poikkeuksellisen voimakas raskausajan pahoinvointi. Oksentamista aamusta iltaan, usein 10, välillä 20 kertaa päivässä. Ja pahinta on jatkuva pahoinvointi 24/7. Aamun ensimmäinen ajatus on joka päivä, että olispa jo ilta,” Tuija kertoo Instagramissa.

Tuija haki rajuun pahoinvointiin myös apua sairaalasta, mutta hänet käännytettiin tylysti pois, vaikka Tuijan omat jalatkaan eivät kantaneet.

”Kertaalleen jouduin tiputukseen. Ensin mut tosin käännytettiin keskellä yötä päivystyksestä taksilla takaisin kotiin. Apua ei ollut saatavilla, vaikka taksikuski joutui taluttamaan mut tiskille, kun omat jalat eivät juuri kantaneet. Aamulla olin riittävän huonossa kunnossa päästäkseni sisään.”

Nyt Tuija voi onneksi jo paremmin ja hän on päässyt pahimman yli.

”Hyperemeesi tekee myös mahdottomaksi elämän ihmeellisimmästä ajasta nauttimisen. Vaikka lasta toivoisi kovasti, raskausaika ei välttämättä suju kuin somekuvissa. Kuten ei elämä yleensäkään,” hän lisää.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos