Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Krisse Salminen ja Esko Eerikäinen saattavat jäädä ilman palkkaa: ”Harmittaa”

Krisse Salminen ja Esko Eerikäinen saattavat jäädä ilman palkkaa: "Harmittaa"
Instagram / @krissesalminen

Näyttelijä Johan Storgårdin tuotantoyhtiö AMFI Musicals on hakenut konkurssia 16. toukokuuta. Kyseinen tuotantoyhtiö oli vastuussa muun muassa Grease-musikaalin tuotannosta.

Greasea näytettiin 21. huhtikuuta 13. toukokuuta saakka ja näyttelijäkaartiin kuuluivat muun muassa Heta Halonen, Mikael Saari, Esko Eerikäinen ja Krisse Salminen.

Krisse ja Esko ovat kommentoineet mahdollista palkatta jäämistään somessa.

”Suurella sydämellä olin mukana nyt surullisen kuuluisassa Greasessa. Luotin siihen että työstä maksetaan palkka. Olin myös tietämätön siitä että yrittäjänä laskuttaessani en ole turvassa jos tuotanto hakeutuu konkurssiin. Toivon että oikeus vielä tapahtuu ja kaikki asianomaiset ihanat ihmiset saavat palkkionsa. Kaikesta huolimatta kuvassa olevat muijat on parhautta ja kevät oli onnellinen. Kyllä harmittaa. Huoh,” Krisse kirjoitti somessa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Esko kommentoi asiaa Instagramin tarinoissaan.

”Yrittäjällä on aina se riski, että tekee töitä eikä saa rahojaan. Viikko sitten suurin piirtein tuli ilmoitus, että tuotanto, jossa tehtiin Grease-musikaali, hakeutuu konkurssiin. Saa nähdä, tuleeko niitä rahoja koskaan edes saamaan,” Esko sanoo.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos